Elinkaarituki

Tietoa ja tukea koko tuotteen elinkaaren ajalle

Elinkaarituen avulla varmistetaan, että järjestelmä täyttää luotettavuudelle, käytettävyydelle, kunnossapidettävyydelle ja turvallisuudelle asetetut vaatimukset sekä ennakoidaan käyttö- ja kunnossapitokustannukset. Elinkaarituki myös mahdollistaa tuotteen turvallisuuteen ja käyttövarmuuteen liittyvien puutteiden havaitsemisen jo tuotekehitysvaiheessa. Samalla elinkaarituen palvelut parantavat asiakkaan tuotteen laatua ja luotettavuutta, lisäävät tuottoa ja vähentävät tuotannosta ja jälkimarkkinoinnista syntyviä kustannuksia.  

Comatecin asiantunteva elinkaarituki auttaa vaativissa investoinneissa, eri ratkaisuvaihtoehtojen vertailussa sekä tarjousten antamisessa ja vertailussa. Tarjoamme eri toimialoille elinkaaritukianalyysejä ja -suunnitelmia tuotejärjestelmien ja laitosten koko elinkaaren ajalle, lähtien raaka-aineiden hankinnasta laitteiden käytön jälkeiseen vaiheeseen.

Comatecin elinkaaritukipalvelut

RAMS luotettavuustarkastelutElinkaarituen avulla varmistetaan, että järjestelmä täyttää luotettavuudelle, käytettävyydelle, kunnossapidettävyydelle ja turvallisuudelle asetetut vaatimukset sekä ennakoidaan käyttö- ja kunnossapitokustannukset.

Analyysit

Elinkaarenajan kustannuslaskelmat

Comatecin asiantuntijoiden toteuttamissa elinkaarikustannuslaskelmissa (LCC = Life Cycle Cost) huomioidaan systemaattisesti tuotteen koko elinkaaren aikaiset kustannukset hankinnasta poistoon.

Elinkaarenajan tukisuunnitelmat

Comatecin ammattilaiset toteuttavat myös elinkaaren aikaiset tukisuunnitelmat, kuten huoltojärjestelmä- ja operointisuunnitelmat luotettavasti ja tehokkaasti.

Haluatko lisätietoa elinkaarituesta? Avaa lomake

Kysy lisätietoja!

  • Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että voimme tallentaa tietosi markkinointi- ja sidosryhmärekisteriimme. Voit lukea lisätietoja rekisterin käytöstä tietosuojaselosteestamme.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Comatec Mobility Finland

Risto Poutala

Expert Services

Business Unit Manager

+358 44 383 4040