Tekninen dokumentointi

Tekninen dokumentointi

Comatecin tekninen dokumentointipalvelu on monipuolinen palvelukokonaisuus, joka on räätälöitävissä asiakkaan tarpeen mukaan. Tuotamme dokumentaatiota olemassa olevasta datasta ja asiakkaan järjestelmiin sopivassa muodossa. Tarvittaessa hyödynnämme valmista, rakenteista dokumentointiympäristöä, Comatec CMS:ia, mutta emme sido asiakkaitamme sen käyttöön. Selainpohjainen ja pilvipalveluna toimiva järjestelmä helpottaa ja modernisoi dokumentointia. Tavoitteenamme on tarjota sisältö selkeässä ja tiiviissä paketissa, joka täyttää kaikki tarvittavat viranomais- ja turvallisuusvaatimukset. Tyypillisiä tuotteita, joille teemme dokumentaatiota ovat: loppukäyttäjän ohjeet, huollon ja kunnossapidon ohjeet, varaosakirjat, työohjeet, koulutusmateriaalit ja visuaaliset pikaohjeet.

Tärkein lisäarvomme dokumentaatiossa on osaaminen jo ennen dokumentaatiota. Ymmärrämme laajasti dokumentoinnin vaatimukset ja suunnittelemme moduulit ja käytettävyyden osana prosessia ennen varsinaista dokumentaation osuutta. Hyödynnämme tarvittaessa Comatecin muita suunnittelun ja turvallisuustekniikan ammattilaisia laadun varmistamiseksi.

Comatecin teknisessä dokumentoinnissa on käytässä rakenteiseen dokumentointiin perustuva CMS-järjestelmä content management systemDokumentointipalvelumme

Ratkaisut

Toimitamme valmiin dokumentaation asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan käyttäen omaa rakenteisen dokumentoinnin järjestelmäämme. Comatec CMS on kattava järjestelmä, jolla voi hoitaa koko dokumentoinnin – muita järjestelmiä ei tarvita.

Projektit

Halutessasi huolehdimme koko dokumentointiprojektin puolestasi; suunnittelemme rakenteen, tuotamme sisällön ja kuvituksen, julkaisemme dokumentin haluamassasi muodossa ja käännätämme sen.

Asiantuntijat

Ammattitaitoiset tekijämme hallitsevat dokumentoinnin monipuolisesti sisällöntuottamisesta eri hallintajärjestelmiin ja erilaisista kohteista raskaista koneista ohjelmistoihin.

Miten Comatecin etätyömalli toimii?

Haluatko lisää tietoa dokumentoinnista? Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Kysy lisätietoja!

  • Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että voimme tallentaa tietosi markkinointi- ja sidosryhmärekisteriimme. Voit lukea lisätietoja rekisterin käytöstä tietosuojaselosteestamme.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Comatec Finland

Tomi Salmivuori

Mobile Machinery and Commercial Vehicles

Engineering Manager, Technical Documentation

+358 40 537 9966