Deemec

DEEMEC – 3D-visualisoinnin ja mekaniikkasuunnittelun moniosaaja

Deemecin ydinosaamista on mekaniikkasuunnittelu ja 3D-visualisointi sekä konsultointi eri teollisuuden aloille. Mekaniikkasuunnittelun osaamista täydentää sähkö- ja automaatiosuunnittelu, tekninen dokumentointi sekä tuotesuunnittelu ja 3D-visualisointi kuten kuvarenderöinnit ja videot. Deemec palvelee Hyvinkäältä käsin erityisesti Etelä-Suomen teollisuusyrityksiä. Projekteissa on mahdollista hyödyntää myös Deemecin Romanian tytäryhtiön osaamista ja kapasiteettia. Deemecin toiminnan lähtekökohtana on kustannustehokas toiminta ja kokeneet, koulutetut ja sitoutuneet suunnittelijat sekä toiminnan ketteryys.

Uusia mahdollisuuksia Deemecin ja koko Comatec groupin asiakasprojekteihin tuo Deemecin erityisosaaminen 3D-visualisointi. Ammattilaisen tekemä renderöinti tai animaatio 3D-mallista kertoo asiakkaalle tuotteen käyttötarkoituksen ja havainnollistaa lopullisen tuotteen realistisesti ennen fyysisen tuotteen valmistusta. Lopputulos saadaan tarvittaessa näyttämään lähes valokuvantarkasti suunnitteilla olevalta tuotteelta, jolloin 3D-mallia voidaan sujuvasti käyttää esimerkiksi vasta suunnitteluvaiheessa olevan tuotteen ennakkomarkkinointiin. Visualisoitu malli tuotteesta voidaan myös sijoittaa lopulliseen ympäristöön. Näin 3D-visualisoinnin avulla luodaan laadukasta ja havainnollistavaa kuvamateriaalia eri käyttötarkoituksiin myyntiesitteistä käyttöohjeisiin.

Virtuaalitodellisuusympäristöjen toteutus on erityisen kiinnostava mahdollisuus Deemecin nykyisille visualisointipalvelujen asiakkaille. Samoja malleja voi hyödyntää kustannustehokkaasti virtuaalitodellisuudessa. Uusille asiakkaille Deemec tarjoaa renderöityjen valokuvantarkkojen kuvien ja animaatioiden lisäksi kilpailukykyisellä lisäkustannuksella toteutuksen myös virtuaalitodellisuuteen.

Deemecin palvelut

Haluatko lisätietoa Deemecin palveluista? Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kysy lisätietoja!

  • Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että voimme tallentaa tietosi markkinointi- ja sidosryhmärekisteriimme. Voit lukea lisätietoja rekisterin käytöstä tietosuojaselosteestamme.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Deemec Oy
Finland, Romania

Sami Rajala

Managing Director

+358 50 531 9995