Elektroniikkasuunnittelu

Elektroniikkaosaamista ja sulautettuja järjestelmiä

Sulautetut järjestelmät osana tuotteita ja laitteita yleistyvät jatkuvasti. Ne ovat keskeinen osa sähköisiä ja mekaanisia tuotteita, vaikka sitä ei huomaisi ensi näkemältä. Usein näitä järjestelmiä ohjaa reaaliaikainen käyttöjärjestelmä (RTOS).

Comatecilla on laaja kokemus tällaisten järjestelmien suunnittelusta ja kehittämisestä. Tämä osaaminen ja kokemus osana eri alojen suunnittelua auttaa asiakkaitamme pääsemään markkinoille optimoidulla ja hyvin suunnitellulla lopputuotteella.

Sulautettu järjestelmä on erillinen osa suurempaa mekaanista tai sähköistä järjestelmää, jossa Comatecin muuta suunnittelukokemusta voidaan hyödyntää. Tarjoamme sekä yksittäisiä, tarkoin määriteltyjä ohjaimia, monimutkaisempia ratkaisuja, että massatuotantoon valmiita ratkaisuja. Prototyypit ja tuotannon käyttöönotto kuuluvat myös palveluihimme.

Elektroniikkaosaamisemme sisältää:

Tarjoamme luotettavaa suunnittelua kaikilla toimialoillamme yksinkertaisista, yksitoimintoisista laitteista kehittyneisiin ja monimutkaisiin koneisiin, anturin lämpötilansäätimistä autonomisiin ajoneuvoihin.

Haluatko lisätietoa? Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Kysy lisätietoja!

  • Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että voimme tallentaa tietosi markkinointi- ja sidosryhmärekisteriimme. Voit lukea lisätietoja rekisterin käytöstä tietosuojaselosteestamme.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Comatec Automation Finland

Tommi Ojala

Automation Solutions, IoT Solutions

Business Unit Manager

+358 50 562 0942