Elektroniikkasuunnittelu

Elektroniikkaosaamista ja sulautettuja järjestelmiä

Sulautetut järjestelmät osana tuotteita ja laitteita yleistyvät jatkuvasti. Ne ovat keskeinen osa sähköisiä ja mekaanisia tuotteita, vaikka sitä ei huomaisi ensi näkemältä. Usein näitä järjestelmiä ohjaa reaaliaikainen käyttöjärjestelmä (RTOS).

Comatecilla on laaja kokemus tällaisten järjestelmien suunnittelusta ja kehittämisestä. Tämä osaaminen ja kokemus osana eri alojen suunnittelua auttaa asiakkaitamme pääsemään markkinoille optimoidulla ja hyvin suunnitellulla lopputuotteella.

Sulautettu järjestelmä on erillinen osa suurempaa mekaanista tai sähköistä järjestelmää, jossa Comatecin muuta suunnittelukokemusta voidaan hyödyntää. Tarjoamme sekä yksittäisiä, tarkoin määriteltyjä ohjaimia, monimutkaisempia ratkaisuja, että massatuotantoon valmiita ratkaisuja. Prototyypit ja tuotannon käyttöönotto kuuluvat myös palveluihimme.

Elektroniikkaosaamisemme sisältää:

Tarjoamme luotettavaa suunnittelua kaikilla toimialoillamme yksinkertaisista, yksitoimintoisista laitteista kehittyneisiin ja monimutkaisiin koneisiin, anturin lämpötilansäätimistä autonomisiin ajoneuvoihin.

Need for more information? Open the form and ask us

Contact us

  • By submitting this form you agree that we can store your information in our marketing and stakeholder register. You can read more about using the registry in our privacy statement.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Comatec Poland

Elżbieta Helminen

Managing Director

+48 603 066 160

Insinööritoimisto Metso Finland

Jari Leinonen

Electricity and automation, processing machinery

Department Manager

040 358 1355