Product development

Product development services from requirement specification to industrial design

Comatec Group tarjoaa tuotekehityksen palveluita ideoinnista vaatimusmäärittelyyn ja aina teolliseen muotoiluun asti. Kokoamme tuotekehitysprojektiin eri alan osaajia, jotka tuovat uusia näkemyksiä ja ratkaisuja tuotteen kehittämiseen. Erityinen vahvuusalueemme on uusien koneiden ja laitteiden tuotekehitys. Tehokkaalla yhteistyöllä ja erityisosaamisemme avulla asiakkaamme säästää kustannuksissa ja nopeuttaa uuden tuotteen saattamista markkinoille. Tyypillisiä tuotekehityspalvelujamme ovat teknologiaselvitykset, vaatimusmäärittelyt, tuoteanalyysit ja modularisoinnit. 

Teknologiaselvitys

Teknologiaselvitysten avulla kartoitamme joko uuden tai olemassa olevan tuotteen tai laitteen kehittämiskohteet. Tuomme alan parhaat käytännöt ideointiin, konseptointiin, toteutukseen ja mitoitukseen. Projektin suunnitteluvaiheessa ja tuotekehitysprojektin aikana tehtävät esiselvitystyöt tukevat päätöksentekoa ja auttavat jatkosuunnitelmien teossa. Uuden tuotteen tai laitteen toiminnallisuuden ja käytettävyyden suunnittelu tehdään yhteistyössä teollisen muotoilun asiantuntijoiden kanssa.

Vaatimusmäärittely

Vaatimusmäärittelyä tukevia palvelukokonaisuuksia ovat:

  • tekninen markkinatutkimus
  • energiatehokkuusselvitykset
  • ympäristövaikutusanalyysit
  • vaativien olosuhteiden vaatimusmäärittelyt

Tuoteanalyysi

Tuoteanalyysin avulla asiakkaamme saa uuden, puolueettoman näkemyksen tuotteesta, jolloin tuotteen jatkokehityksen ideointiin tulee mukaan uusia näkökulmia. Käymme läpi tuotteen tekniset ratkaisut ja teemme ehdotuksen kehityskohteista.

Modularisointi

Tuotteen modularisoinnilla voidaan tehostaa tuotekehitystä, suunnittelua ja tuotemuutoksia sekä nopeuttaa tuotteen pääsyä valmistukseen ja kokoonpanoon. Modularisointiprosessissa käydään läpi koko tuoterakenteen laitteet ja selvitetään uudelleensuunnittelua vaativat kohteet. Samalla arvioidaan myös modularisoinnin tason tarve ja mahdollisuudet sekä modularisoinnin vaikutukset.

Modularisoinnin avulla saavutetaan muunneltavuutta erilaisiin asiakastarpeisiin, pienennetään varastoinnin kustannuksia, tehostetaan tuotantoa ja läpimenoaikoja ja helpotetaan alihankintaa, ostoa ja myyntiä. Samalla pystytään vähentämään asiakaskohtaisen suunnittelun tarvetta.

"Comatec Groupin tuotekehityspalveluiden avulla voidaan säästää kustannuksissa ja nopeuttaa uuden tuotteen saattamista markkinoille."

Haluatko lisätietoja tuotekehityspalveluistamme? Avaa lomake

Kysy lisätietoja!

  • Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että voimme tallentaa tietosi markkinointi- ja sidosryhmärekisteriimme. Voit lukea lisätietoja rekisterin käytöstä tietosuojaselosteestamme.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.