IoT-ratkaisut ja sulautetut järjestelmät

IoT – Tuotekehitystä digitalisaatiota hyödyntäen

Tyypillisesti asiakkaidemme tavoitteena on tarjota maailman edistyksellisimpiä tuotteita ja palveluita. IoT (Internet of Things) on ajankohtainen juuri näille kaikille yrityksille, jotka haluavat kehittää tuotteitaan maailman parhaaksi hyödyntäen digitaalisuuden tuomia mahdollisuuksia. Me autamme asiakkaitamme tässä toteuttamalla sellaisia ideoita ja tarpeita, joissa ideoita jalostetaan valmiiksi tuotteiksi liiketoiminnan eri vaiheiden digitalisointia hyödyntäen.

Comatecin kattava osaaminen mahdollistaa ideasta tuotteeksi –palvelun.

IoT-osaamisemme ja palvelumme koostuu seuraavista osa-alueista:

Kumppanuudella tehokasta liiketoiminnan kehittämistä

Tavoitteenamme on toimia asiakkaan kumppanina ja tarjota asiakkaidemme IoT-suunnitteluun, tuotekehitysprojekteihin ja liiketoiminnan tueksi alan johtavat asiantuntijat ja monialainen osaaminen. Mitä varhaisemmassa vaiheessa valitset Comatecin kumppaniksesi, sitä suuremman hyödyn voimme tarjota. Teknologisen osaamisen lisäksi saat meiltä käyttöösi tarvittaessa myös projektin johdon, projektinhallinnan ja elinkaarituen.

Etsimme yhdessä asiakkaan kanssa parhaan mahdollisen ratkaisun valjastamalla teknologian palvelemaan uudistuvia liiketoimintamalleja toimialasta riippumatta.

Laadukas prosessimme auttaa jalostamaan ideasta tuotteeksi

Comatecin IoT-suunnitteluprojektit ideasta tuotteeksi toteutetaan laatujärjestelmän mukaisesti. Prosessimme kattaa projektin kaikki vaiheet idean tunnistamisesta ehdotuksen jalostamisesta prototyypiksi ja tarvittaessa tuotantoon asti. Tarvittaessa saat kauttamme myös teknisen dokumentoinnin, sertifioinnin ja toimituksen sekä elinkaarituen.

Ideasta tuoteeksi IoT-suunnitteluprosessillamme

 

Haluatko lisätietoja IoT-osaamisestamme? Avaa lomake

Kysy lisätietoja!

  • Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että voimme tallentaa tietosi markkinointi- ja sidosryhmärekisteriimme. Voit lukea lisätietoja rekisterin käytöstä tietosuojaselosteestamme.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Comatec Automation Finland

Tommi Ojala

Automation Solutions, IoT Solutions

Business Unit Manager

+358 50 562 0942