Hydrauliikkasuunnittelu ja älykäs liikkeenhallinta

Älykästä ja toimivaa suunnittelua

Voimansiirto, ohjaus ja liikkeenhallinta ovat Comatecin hydrauliikkaosaamisen peruspilareita. Tavoitteenamme on aina yhdistää hydrauliikkaratkaisujen suorituskyky ja toiminnot niin, että asiakkaan käytössä on aina saumattomasti toimiva kokonaisuus ja käyttöikää pitkälle tulevaisuuteen. Tänä päivänä yhdistämme hydrauliikkaratkaisuihin digitaalisuuden ja älykästä liikkeenhallintaa tarpeen mukaan.

Hydrauliikkaratkaisut sekä digitaalihydrauliikka

Yksi merkittävimmistä erikoisosaamisalueistamme on energiatehokkaiden hydrauliikkaratkaisujen ja digitaalihydrauliikan suunnittelu. Asiantuntijoidemme osaaminen ulottuu sähkötoimilaitteista aina suuren kokoluokan hydraulisiin käyttöihin ja voimansiirron järjestelmiin.

Energiaa ja kustannuksia säästävät suunnittelupaketit

Comatec Groupin EEMC-filosofian (Energy Efficient Motion Control) mukaisesti tarjoamme energiaa ja kustannuksia säästäviä suunnittelupaketteja muun muassa kaivos- ja maanrakennuskoneisiin. Liikkuvien koneiden lisäksi meillä on vankka osaaminen marine-puolen sovelluksista.

Älykkään liikkeenhallinnan palvelut

Osaamiskeskuksemme palveluihin kuuluvat konseptointi, esisuunnittelu, simulointi, suunnittelu sekä prototyypin rakentamisen valvonta ja testaus joko yksittäisinä palveluina tai yhdistettyinä Comatec Groupin muihin palveluihin.

Esisuunnittelun jälkeen tuotesuunnittelu ja konsultointi jatkuvat yhteistyössä asiakkaidemme kanssa koko tuotekehityksen ajan.

Haluatko lisätietoa? Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää.

Kysy lisätietoja!

  • Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että voimme tallentaa tietosi markkinointi- ja sidosryhmärekisteriimme. Voit lukea lisätietoja rekisterin käytöstä tietosuojaselosteestamme.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.