Teknistä dokumentointia yhteistyössä – Nouveau

Comatec ja Nouveau tekevät dokumentoinnin osalta yhteistyötä. Käännökset tehdään tarvittavien kielten osalta suoraan Comatec CMS-järjestelmään. Yhteistyö on aikanaan alkanut asiakkaan suorituksesta. Nyt ollaan yhteistyössä niin pitkällä, että Comatec suosittaa omille asiakkailleen Nouveauta ja Nouveau taas suosittelee Comatecia sellaisille omille asiakkailleen, joiden ajattelee hyötyvän Comatecin tarjoamasta palvelusta.

– Yhteistyö sujuu kaikin puoli joustavasti, toteavat Leo Alcenius Nouveaulta ja Tomi Salmivuori Comatecilta.
Leo Alcenius kertoo, että Nouveau on kotimainen globaalisti toimiva käännöstoimisto, joka kääntää vuosittain yli sataa kieliparia. Tiimi kootaan aina sen mukaan, mitä kieliä tarvitaan. Projektin hallinta on aina keskitetysti Suomesta käsin, oli sitten tarvetta yhdestä kielestä tai useista kielistä. Meidän toiminnassa on aina lähtökohtana se, että käännös on kohdeyleisölle toimiva. Tavoitteenamme on rakentaa pitkää yhteistyötä asiakkaan kanssa. Siten pääsemme puolin ja toisin parhaaseen laatuun.

Comatecinkin lähtökohtana on pitkäaikainen yhteistyö kumppaneidensa kanssa. Salmivuori toteaa, että siten päästään parhaaseen lopputulokseen.

Lisätietoja Nouveaun kotisivuilta.

Lue myös teknisestä dokumentoinnista ja järjestelmäyhteistyöstä.

 

TEKSTI: TAINA SYRJÄNEN