Comatecin toiminta laajenee Kymenlaaksossa

Hanna-Riitta Vesa ja Matti Korpela, Oucons Oy

Comatec-konserniin kuuluva Oucons Oy avasi uuden toimipisteen Kotkaan viime syksynä. Toimintaa on laajennettu konsernin strategian mukaisesti vuosien ajan. Kotkan toimipiste on kasvanut nopeasti ja jo nyt päädyttiin etsimään tilavampia toimitiloja. Kotkassa työskenteleekin tällä hetkellä 15 henkilöä. Kotkasta palvellaan monipuolisesti asiakasyrityksiä. Tähän mennessä tiimi on päässyt toteuttamaan putkistosuunnittelua voimalaitos- ja sellutehdasprojekteihin, erityyppisiä laitossuunnitteluhankkeita sekä prosessisuunnittelun tarjouslaskentaa, PI-kaaviosuunnittelua ja laitemitoituksia.

Ouconsin ydinosaamisalueita ovat erityisesti prosessi- ja tehdassuunnittelu ja yhtiössä on liki neljän vuosikymmenen kokemus kone- ja laitesuunnittelusta ja erityisesti materiaalinkäsittelylaitteista. Ouconsin asiantuntijuuteen luottaa vaativissa tarpeissaan suuri joukko muun muassa kaivannais-, energia-, saha-, prosessi- ja telakka- sekä sellu- ja paperiteollisuudessa toimivia yrityksiä.

Toiminnasta Kotkassa vastaa liiketoimintapäällikkö Matti Korpela. Hänellä on pitkä kokemus asiantuntijatyöstä alueella ja hän toimii myös laitos- ja putkistosuunnittelun osalta yhtenä kouluttajista. Myynnistä vastaa myyntipäällikkö Hanna-Riitta Vesa.

Comatec Mobility Finland

Hanna-Riitta Vesa

Sales Director

+358 50 385 1792

Oucons Finland

Matti Korpela

Conveyors, Kotka

Business Unit Manager

+358 41 731 3736