EU:n tietosuoja-asetuksen mukaiset tietosuojakäytäntömme

EU:n uusi tietosuoja-asetus GDPR astuu voimaan 25.5.2018. Asetuksen tavoitteena on parantaa yksilön henkilötietosuojaa ja ohjata yrityksiä ja muita organisaatioita henkilötietojen huolelliseen käsittelemiseen.

Myös Comatec Groupissa on huolehdittu tietosuojakäytäntöjen saattamisesta asetuksen edellyttämälle tasolle. Keräämme asiakkaistamme ja muista toimintamme kannalta oleellisista ulkoisista sidosryhmistä asiakkuus- tai muun yhteistyösuhteen hoitamiseen tarvittavaa tietoa. Keräämme ja käsittelemme vain asianmukaisia ja olennaisia henkilötietoja, ja huolehdimme siitä, että tiedot ovat laajuudeltaan tarkoituksenmukaisia suhteessa niiden käyttötarkoitukseen.

Voi tutustua tarkemmin konsernimme sekä tytäryhtiöidemme A & D Automation Oy:n, Insinööritoimisto Metso Oy:n, Microteam Oy:n, Oucons Oy:n, Rantek Oy:n sekä Comatec Poland Sp. z o.o:n, Comatec Sweden AB:n ja Comatec Estonia OÜ:n,  tietosuojaselosteisiin tästä linkistä.

Mikäli sinulla on kysyttävää tietosuojakäytännöistämme, voit olla yhteydessä viestintäpäällikkö Maria Uurtoon, maria.uurto@comatec.fi.