Dokumentointipalvelut

Dokumentointipalvelut, aina asiakkaan tarpeisiin räätälöitävä kokonaisuus

Autamme asiakasta tuottamaan laadukasta dokumentointia tehokkaasti ja kannattavasti. Tarjoamme kokonaisvaltaisia ratkaisuja ja konsultointia, toteutamme isoja ja pieniä dokumentointiprojekteja tai välitämme osaavat tekijät tarvittaviin tehtäviin.

Tuotamme dokumentaation olemassa olevasta datasta ja asiakkaan järjestelmiin sopivassa muodossa. Toimitamme sisällön selkeässä ja tiiviissä paketissa, joka täyttää kaikki tarvittavat viranomais- ja turvallisuusvaatimukset.

Erityisosaamisemme

Tärkein lisäarvomme dokumentaatiossa on osaaminen jo ennen dokumentaatiota. Ymmärrämme laajasti dokumentoinnin vaatimukset ja suunnittelemme sisällön ja käytettävyyden osana prosessia ennen varsinaista dokumentaation osuutta. Tekemisemme perustuu alan standardeihin sekä tekijöidemme pitkään kokemukseen alalta. Hyödynnämme tarvittaessa Comatecin muita suunnittelun ja turvallisuustekniikan ammattilaisia laadun varmistamiseksi.

 

Modernit selainpohjaiset järjestelmät

Suuria investointeja dokumentoinnin työkaluihin ei tarvita. Käytössämme on rakenteinen dokumentointiympäristö Comatec CMS, jossa sisällöntuotanto ja versiointi tehdään tehokkaasti yksilähteistämällä. Tuotettua materiaalia voidaan hyödyntää virtuaalisesti rikastetun dokumentaation (VAD, Visual Augmented Documentation) laatimisessa, minkä ansiosta asiakkaan dokumentaatiota pystytään kehittämään järkevästi vaiheittain. Varaosadokumentointiin meiltä löytyy kattava palvelukokonaisuus Comatec SPM (Spare Parts Management) ja hyödynnämme myös Comatec P6 -järjestelmää, joka kattaa kaikki toiminnot sisällön tuottamisesta ja hallinnoinnista aina julkaisujen jakamiseen loppukäyttäjille. Tarvittaessa osaavat asiantuntijamme toteuttavat dokumentaation asiakkaan järjestelmillä.

Tekninen dokumentointi

  • Käyttö- ja huolto-ohjeet
  • Työohjeet
  • Koulutusmateriaalit
  • Terminologia
  • Käytettävyys

Varaosa- dokumentointi Comatec SPM

  • Varaosakirjat
  • Selainpohjainen Viewer julkaisujen katseluun
  • Verkkokauppa ja reklamaatiokäsittely

Virtuaalisesti rikastettu dokumentaatio VAD

  • Sähköiset ohjeet XR-ympäristössä
  • Visuaalinen käyttöliittymä

Ratkaisut

Asiantuntijamme auttavat parantamaan dokumentaatioprosesseja, valitsemaan tarpeisiin sopivat dokumentointityökalut tai toimittavat valmiin dokumentaation asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

Projektit

Toteutamme isot ja pienet dokumentointiprojektit sovitussa laajuudessa. Meiltä onnistuu niin projektinhallinta kuin sisällön ja kuvituksen tuotanto sekä dokumenttien julkaisu haluttuun muotoon. Tyypillinen projekti on laitteen käyttö- ja huolto-ohjeen  sekä varaosakirjan toteutus asiakkaan tarpeet ja standardien vaatimukset huomioiden.

Tekijät

Asiantuntijamme hallitsevat dokumentoinnin menetelmät ja työkalut monipuolisesti. Tekijät ovat kokeneita ammattilaisia, jotka ovat dokumentoineet laajasti erilaisia kohteita raskaista koneista ohjelmistoihin.

Comatec Mobility Finland

Risto Poutala

Expert Services

Business Unit Manager

+358 44 383 4040