Tietoa meistä

Ajatuksen voima suunnitteluun

Comatec Group on suunnittelu-, projektinhallinta- ja asiantuntijapalveluita tarjoava, 600 ammattilaista työllistävä teknologiatoimialojen, teollisuuden ja koneenrakennuksen asiantuntija. Tarvitsetpa apua uuden ideointiin, suunnitteluun, projektin johtamiseen tai kokonaisratkaisun toimitukseen, meiltä löytyy osaamista ja lisäkäsiä usean toimialan haasteiden ratkaisemiseen.

Monialaisuus ja todellinen toimialatuntemus on haastava yhtälö, jonka me Comatecissa hallitsemme. Meiltä löytyy kymmenien vuosien kokemus ja tietotaitoa usealta teknologiatoimialalta. Erityisen vahvoja olemme työkoneisiin, hyötyajoneuvoihin, teollisuusautomaatioon ja konemodernisointeihin sekä materiaalinkäsittelyyn, tuotantojärjestelmiin, voimalaitoksiin ja kattiloihin liittyvissä tehtävissä.

Autamme asiakkaitamme tekemään oman alansa parhaita tuotteita

Asiakkaitamme ovat teknologiayritykset, jotka tuottavat maailman parhaita koneita, laitteita, järjestelmiä ja palveluja omilla markkinoillaan. Alamme eturivin insinööritoimistona tuomme merkittävää lisäarvoa erityisesti yrityksille, jotka tarjoavat parhaita ja luotettavimpia ratkaisuja omille asiakkailleen toimialasta riippumatta. Autamme asiakkaitamme tuotteen elinkaaren kaikissa vaiheissa tarjoamalla osaamista ja ratkaisuja, jotka palvelevat pitkäjänteisesti ja tuottavat lisäarvoa tuotekehitykseen ja eri prosessien toimintaan.

Comatec Group -esite 

Asiantuntijuutta neljällä vuosikymmenellä

Vuonna 1986 Suomen Tampereella toimintansa aloittaneen Comatec Groupin liikevaihto vuonna 2023 oli noin 46 miljoonaa euroa. Tänä päivänä käytössäsi on monialaisen ammattilaisjoukkomme kokemus yli kahdellakymmenellä paikkakunnalla Suomessa, Ruotsissa, Puolassa, Virossa ja Romaniassa.

Comatec Groupiin kuuluvat tytäryhtiöt ja oman alansa johtavat asiantuntijat Insinööritoimisto Comatec OyComatec Poland Sp. z o.o.Comatec Estonia OÜ, Comatec Mobility Oy, Comatec Industial and Marine Oy, Comatec Automation Oy, Comatec Engineering S.R.L., Oucons Oy, Rantotek Oy, Comatec Project Services Oy and Comatec Sweden Ab.

Menestyksemme perustuu pitkäjänteisiin asiakassuhteisiin, erinomaiseen tekniseen suunnittelutaitoon ja -kokemukseen sekä parhaan mahdollisen laadun tarjoamiseen.

Korkein luottoluokitus 2023