Comatec Estonia

Ammattitaitoisia suunnittelupalveluita eri teollisuudenaloille

Comatec Estonia on Viron Tallinnaan vuonna 2011 perustettu suunnittelutoimisto, jonka erityisosaamiseen kuuluu teollisuuden sähkö- ja mekaniikkasuunnittelu laajasti eri teollisuudenaloille. Comatec Estonia omaa vahvaa kansainvälistä osaamista ja palvelee asiakkaitaan joustavasti koko tuotteen elinkaaren ajan suunnittelusta ylläpitoon. Käyttämällä Comatecin asiantuntijapalveluita asiakkaamme saavat uutta näkemystä tuotekehitykseen sekä joustavuutta työkuorman hallintaansa.

Tarjoamme suunnittelupalveluita sekä paikallisesti Virossa, että myös kansainvälisesti ulkomaisille asiakkaillemme. Modernit työkalut ja edistykselliset järjestelmät takaavat suunnittelun korkean laadun ja häiriöttömän yhteyden asiakkaan ja Comatecin järjestelmien välillä.

Valitsemme suunnitteluohjelman räätälöidysti asiakastarpeen mukaan. Erityisesti meillä on kokemusta seuraavista ohjelmista: SolidWorks, Autodesk Inventor, CATIA, AutoCAD ja CADS ohjelmistoista.

Palvelumme Virossa

Toimintamme perustuu pitkiin asiakassuhteisiin, kiinteään yhteistyöhön, joustavuuteen ja vankkaan asiantuntemukseen.

Oletko kiinnostunut yhteistyömahdollisuuksista? Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kysy lisätietoja!

  • Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että voimme tallentaa tietosi markkinointi- ja sidosryhmärekisteriimme. Voit lukea lisätietoja rekisterin käytöstä tietosuojaselosteestamme.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Comatec Estonia, Comatec Romania

Esko Aura

Processing Machinery

Country Manager

+372 5670 6120