Comatec käynnisti toiminnan Vaasassa

Insinööritoimisto Comatec Oy:n Vaasan toimisto avattiin 15.1.2020.

– Vaasan toimistolta käsin palvellaan alueen asiakkaita paikallisesti. Silti koko Comatec Groupin osaaminen on asiakkaidemme käytettävissä, toteaa Vaasan toimistoa vetävä Pasi Kaarto.

– Suuntaudumme täällä Vaasan alueella yrityksiin, jotka toimivat meriteollisuudessa, prosessiteollisuudessa ja energia-alalla. Teemme näiden alojen asiakkaille sähkö-, automaatio- ja mekaniikkasuunnittelua. Vaasan alueella on myös taajuusmuuttajia valmistavia yrityksiä, joita voimme palvella etenkin sähkötestauksessa ja mekaanisessa suunnittelussa.

– Toimimme joko asiakkaan luona osana asiakkaan projektia tai osallistumme projektiin toimistolta käsin asiakkaiden toivomusten mukaan. Voimme tarjota asiakkaan projektiin projektipäällikön ja suunnittelijoita tarpeen mukaan.

– Tällä hetkellä meillä on sähkö-, automaatio sekä mekaniikkasuunnittelijoiden rekrytointi käynnissä. Haemme myös henkilöä projektin hallintaan ja sähkötestausinsinöörejä. Saimme hakemuksia runsaasti ja nyt olen tehnyt haastattelukierrosta, Pasi kertoo.

– Tarvitsemme vielä lisää osaajia, joten tulemme tekemään toisenkin rekrytointikierroksen tässä kevään kuluessa.

– Toukokuussa 13.5.2020 on Pohjanmaan teollisuus -tapahtuma Seinäjoella Seinäjoki Areenalla. Olemme siellä mukana tekemässä Comatecia tunnetuksi Pohjanmaalla ja tietysti tuomme esille sen, että nyt Pohjanmaan alueen asiakkaat saavat paikallisesti meidän palvelujamme myös Vaasasta käsin.

– Erityisesti toivomme tapaavamme siellä sähkö-, automaatio- ja mekaniikkasuunnittelua sekä projektinhallintaa tarvitsevia asiakkaita. Kerromme sitten, miten voimme auttaa.
Comatecilla on osasto A 517. Tervetuloa keskustelemaan yhteistyömahdollisuuksista kanssamme, Pasi toteaa.