Comatec Sweden Ab

Comatec vahvistuu Ruotsissa

Comatec on toiminut Ruotsin markkinoilla jo 2000-luvun alkupuolelta alkaen tekemällä tuotekehityksen projektipalvelua Suomesta, Puolasta ja Virosta käsin. 2022/09 olemme käynnistäneet lokaalin toiminnan Göteborgissa laajentaaksemme palveluntarjontaamme ja helpottaaksemme palvelujen ostamista.

Hyödyntämällä Comatec Groupin monipuolista osaamista pystymme tarjoamaan tehokkaasti niin lähipalveluita kuin kokonaisia tuotekehitysprojekteja mekaniikasta ohjelmistoihin. Meiltä saat palveluja laajasti eri teknologiateollisuuden aloille ajoneuvoista teollisuuden tuotantolaitteisiin.

Kokemuksen tuomalla varmuudella tuemme asiakkaan tuotekehitystä ja kykyä vastata loppuasiakkaiden kasvaviin vaatimuksiin. Kunnia-asiamme on tuottaa kilpailuetua tehokkaalla ja joustavalla palvelulla pitkäaikaisena tuotekehityspartnerina.

 

Comatec on tehnyt pitkään vientiä Ruotsiin, jossa on paljon meille sopivaa asiakaskuntaa ja joita pääsemme nyt palvelemaan vielä paremmin.

Haluatko lisätietoa? Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kysy lisätietoja!

  • Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että voimme tallentaa tietosi markkinointi- ja sidosryhmärekisteriimme. Voit lukea lisätietoja rekisterin käytöstä tietosuojaselosteestamme.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Comatec Sweden Ab

Anders Rohdin

CEO

+46 733534264