Palvelut

Kattavat palvelut koko tuotteen elinkaaren ajalle

Tuotekehitysprosessin eri vaiheissa tarvitaan eri tyyppisiä osaamista ja ymmärrystä koko tuotteen elinkaaren hallinnasta. Comatec tarjoaa huipputason insinööriosaamiseen perustuvia palveluja usealle toimialalle – ja asiakkaan tuotteen elinkaaren kaikkiin vaiheisiin esiselvityksestä tuotekehitykseen, käyttöönottoon ja aina huoltoon asti.

Toimintamme kivijalka on suunnittelu-, asiantuntija- ja projektinhallintapalvelut. Tuotamme palvelut asiakkaille eri tyyppisillä palvelumalleilla sen mukaan, millaista osaajaa tai kokonaisuutta asiakkaamme tarvitsee. Merkittävä osa asiakkaille toteuttamistamme palveluista perustuu suunnittelutoimeksiantoihin, mutta toteutamme tarpeen mukaan asiakkaan omaa osaamista täydentävän tai yksittäisen, tarkkaan määritellyn projektin tai kokonaisen ratkaisutoimituksen.

 

Projektit – Osaamista ja vastuunkantoa

Kun projektisi vaatii tekijöiltä vastuullisuutta, huippuluokan osaamista sekä kokemusta useilta eri osaamisalueilta, Comatecin asiantuntijat ovat paras valintasi. Suunnittelu-, asennus- ja käyttöönottoprojekteissa vastaamme tarvittaessa koko projektista aina esisuunnittelusta käyttöönottoon ja takuuaikaiseen tarkastukseen. Sitoudumme toteutukseen yhdessä sovittavan aikataulun mukaisesti, ja sinä voit keskittyä omaan ydinosaamiseesi. Yleisimpiä toteuttamiamme projektikokonaisuuksia ovat tuotekehitysprojektit, laajat toimitusprojektit, niiden osakokonaisuudet ja erilaiset muutostilanteet. Meiltä saat avuksesi myös vastuunsa kantavan projektipäällikön.

Olemme kokeneita projektitoimijoita niin teollisuuden kuin koneenrakennuksenkin eri sovelluskohteissa.

Ratkaisut – tiedämme, että se toimii

Onko sinulla haaste, johon etsit uutta näkökulmaa tai idean jalostajaa? Vai haetko ratkaisutoimittajaa vastaamaan kokonaistoimituksesta? Comatecin ongelmanratkaisukyky yhdessä kymmenien vuosien aikana kertyneen kokemuksen ja monialaisen osaamisen kanssa mahdollistavat innovatiivisten, tehokkaiden ja toimivien ratkaisujen toteuttamisen. Tehokkaan yhteistyön tuloksena syntyvistä ratkaisuista tai kokonaisista ratkaisutoimituksista syntyy merkittävää lisäarvoa liiketoiminnalle ja toiminnan tehokkuudelle.

Parhaita uusia teknologioita ja ratkaisuja saadaan aikaan kun yhdistetään eri alojen näkemyksiä, oppeja ja kokemuksia.

Asiantuntijat – Osaavia lisäkäsiä 

Tekeminen tarvitsee välillä joustoa. Comatecin ammattilaisten osaamisen avulla saat tarvitsemaasi joustoa toimintanne erilaisiin tilanteisiin. Kun yrityksenne tarvitsee lisää resursseja, uudenlaista ajattelua, kokemusta muilta toimialoilta, kansainvälisen liiketoiminnan kasvun tekijöitä tai erityisosaamista, olemme valmiina hyppäämään nopeastikin kehään.

Asiakkaanamme hyödyt asiantuntijoidemme kautta koko Comatecin osaamisesta ja kokemuksesta. Oma palvelukehityksemme, monialainen osaamisemme, jatkuva kouluttautuminen ja korkea työmoraali ovat alalla tunnettuja laatutekijöitä,  jotka tarjoamme ammattilaistemme välityksellä asiakkaillemme.

Osaavia ja joustavia asiantuntijoitamme arvostetaan osana tiimiä liiketoiminnan muuttuvissa tilanteissa.

Haluatko lisätietoa? Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kysy lisätietoja!

  • Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että voimme tallentaa tietosi markkinointi- ja sidosryhmärekisteriimme. Voit lukea lisätietoja rekisterin käytöstä tietosuojaselosteestamme.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.