Ajoneuvojen sähköistäminen

Sähköisestä energiajärjestelmästä etuja myös työkoneisiin ja hyötyajoneuvoihin

Sähköautot ovat yleistyneet nopeasti ja sähköistyminen onkin tätä päivää paitsi henkilöautoissa myös hyötyajoneuvoissa ja työkoneissa.

Sähkömoottoreiden päästöttömyys houkuttaa nyt myös hyötyajoneuvopuolella aivan uudella tavalla. Mahdollisuus päästöttömään ja hiljaiseen operointiin esimerkiksi tunneleissa ja ruuhkaisissa kaupunkiympäristöissä on selkeä etu polttomoottoriajoneuvoihin verrattuna. Myös polttoaineiden jyrkkä hinnannousu vauhdittaa siirtymää muihin voimalinjaratkaisuihin.

Sähköistämisen aika on siis nyt. Päästöttömyyden ja hiljaisuuden lisäksi sähköisen energiajärjestelmän etuihin kuuluvat myös:

Lataa opas klikkaamalla tästä

Parhaat ratkaisut voimalinjan sähköistämiseen Comatecilta

Comatec on asiantuntijatalo, joka etsii aina asiakkaalle parhaan ratkaisun, myös voimalinjan sähköistämisen palveluissa.
Meiltä saat apua:

Asiantuntija- ja konsultointipalveluiden hankinta voi olla haastava prosessi. Siksi olemmekin luoneet kätevän oppaan parhaista vinkeistämme palvelun hankkimiseksi.

Comatecin vahvuutena kokonaisvaltainen lähestymistapa ja digitaalinen malli

Comatec suunnittelee järjestelmän toiminnan osaksi kokonaisuutta ja mitoittaa komponentit sovellukseen parhaiten sopiviksi.
Huomioitavia asioita ovat esimerkiksi:

Comatecin kehittämä digitaalinen malli auttaa analysoimaan lähtötiedot ja määrittämään oikeat laitemitoitukset sekä optimoimaan järjestelmän käytön.
Lataa maksuton oppaamme ja lue lisää työkoneiden ja ajoneuvojen sähköistämisestä!

Onko mallinnus ajoneuvo- ja työkonesuunnittelussa tuttu juttu, vai voisitko saada siitä enemmän hyötyä?

Comatec järjesti aamiasseminaarin, jonka otsikkona oli Sähköistyksellä kohti energiatehokasta ja paikallisesti päästötöntä operointia.

>> Voit käydä tilaamassa seminaaritallenteen itsellesi täältä <<

Comatec Mobility Finland

Janne Hirvonen

Mobile Machinery and Commercial Vehicles, Electrical and Automation Engineering

Business Unit Manager

+358 50 358 8132

Comatec Sweden Ab

Anders Rohdin

CEO

+46 733534264