Laatu

Tavoitteena laatu toiminnan kaikilla tasoilla

Vaativien suunnittelu- ja asiantuntijapalveluiden tarjoajana yksi tärkeimmistä toimintaamme ohjaavista tekijöitä on laatu. Haluamme pitää tason korkealla kaikessa tekemisessämme: johtamis- ja toimintajärjestelmä ohjaa meitä toimimaan vastuullisesti ja kohti kestävää kehitystä yhdenmukaisten prosessien ja muiden toimintatapojen osalta.

Palvelemme asiakkaitamme Suomessa ja laajemmin Euroopassa, ja tavoitteenamme on varmistaa, että asiakkaamme saavat palveluistamme suurimman mahdollisen lisäarvon omaan toimintaansa. Myös suunnitelmamme ja dokumenttimme täyttävät asiakkaan niille asettamat vaatimukset. Palvelujemme laatu on yksi keskeisistä keinoista ylläpitää asiakastyytyväisyyttä ja motivoida henkilöstöä jatkuvaan kehittymiseen.

Johtamisjärjestelmämme on sertifioitu ISO 9001:2015 mukaisesti suunnittelu-, projektinhallinta-, työmaa- ja asiantuntijapalvelujen osalta.

certified management system

Haluatko lisätietoa? Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Kysy lisätietoja!

  • Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että voimme tallentaa tietosi markkinointi- ja sidosryhmärekisteriimme. Voit lukea lisätietoja rekisterin käytöstä tietosuojaselosteestamme.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.