Hyötyajoneuvot

Innovaatioita ja parhaita käytäntöjä

Ajoneuvoteollisuus ja hyötyajoneuvot ovat toimiala, jolla on korkeat tasovaatimukset. Luotettavuus, turvallisuus ja matkustajien mukavuus ovat erittäin tärkeitä. Ympäristönäkökulmat asettavat jatkuvasti paineita kestävien ja ympäristöystävällisten ratkaisujen suunnittelemiseksi. Ajoneuvon ulko-osat ja ulkoasu tekevät tuotteesta uniikin ja muovaavat valmistajan yrityskuvaa ja imagoa.

Paitsi lakien ja asetusten asettamat vaatimukset, myös loppukäyttäjien lisääntyneet toiveet välittyvät suunnittelijoidemme pöydille. Erottuvuus on kilpailukeino.

Asiakkaamme voivat luottaa syvälliseen tietämykseemme linja-autojen tuotannosta. Tarjoamme tukea erilaisille tuotekehityshankkeille, jotka liittyvät uuteen muotoiluun, faceliftiin tai tuotteen optimointiin, puhumattakaan vaativasta päivittäisestä työstä asiaakkaan vaatimusten täyttämiseksi. Kaikki projektit on optimoitu uusimpien standardien mukaisesti, kuten R107 tai R66 + ja monet muut ajoneuvon hyväksyntää varten vaadittavat standardit. Suunnittelijamme työskentelevät lähellä tuotantoa tukien valmistusprosessia voiden välittömästi analysoida optimointimahdollisuuksia, jotka vaikuttavat tuotannon tehokkuuteen ja laatuun.

Osaaminen ja palvelumme

Tarjoamme osaamistamme hyötyajoneuvojen kehitykseen, konsepti- ja lay-out –suunnittelusta tuotannon ja jälkimarkkinoinnin tukeen.

Tutustu ajoneuvoautomaatioon liittyviin palveluihimme. 

Comatec Sweden Ab

Anders Rohdin

CEO

+46 733534264

Comatec Mobility Finland

Janne Hirvonen

Mobile Machinery and Commercial Vehicles, Electrical and Automation Engineering

Business Unit Manager

+358 50 358 8132