Comatec 30 vuotta

Comatecin perustamisesta tulee maaliskuussa 30 vuotta. Toimitusjohtaja Aulis Asikainen kumppaneineen perusti Insinööritoimisto Comatec Oy:n 24.3.1986 Tampereella. Kolmessa vuosikymmenessä yritys on kasvanut ja kehittynyt lähes 400 henkilöä työllistäväksi Comatec Groupiksi, jonka asiakkaita ovat maailmanluokan kotimaiset ja kansainväliset yritykset.

Ajatuksen voimalla -juhlakirja

Olemme julkaisseet Comatecin toiminnasta ja konsernin yrityksistä kertovan, KTL Tapio Eräheimon kirjoittaman juhlakirjan ”Ajatuksen voimalla”. Teos kertoo yritysryhmän tapahtumista 30 vuoden ajalta, menestymisestä asiakkaiden palvelemisessa, mutta myös vaaran vuosista kotimaisen talouslaman tai kansainvälisen finanssikriisin seurauksena.

Saksalaisesta tekniikkalehdestä pisti silmään termit Conveyor, Material ja Technics. Aulis Asikainen näki niissä vuonna 1986 nimen uudelle yritykselle, yhden miehen insinööritoimistolle. Siitä on kehittynyt 400 henkilöä työllistävä Comatec Group, joka palvelee maailmanluokan yrityksiä.

Paljon on muuttunut, kuten suunniteltavat tuotteet, tarjottavat palvelut, työvälineet ja yhteydenpitotavat. Paljon on pysynyt samana, kuten ihminen, sekä kilpailu, joka tuntuu aina kovalta.

Kolme vuosikymmentä pitävät sisällään menestystä, mutta myös vaaran vuosia. Yhtä on sattunut ja toista tapahtunut. Kantavia voimia ovat olleet tulevaisuuden usko ja yritysjohdon katseen pitäminen huomisessa.

Comatec on asiakkaan kumppani, teknologiaosaaja ja projektien johtaja. Comatecin myyntiartikkeli on yhä useammin ajattelu, ajatusvoima.

Ajatuksen voimalla -juhlakirja (pdf)


Ajatuksen voimalla. ISBN 978-952-67691-3-4