Comatec X Alihankinta ti-to 27.–29.9.2022

Odotettu messutapahtuma kokoaa jälleen alan toimijat isosti Tampereelle. Olemme mukana Alihankinta-messuilla Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa tiistaista torstaihin 27.–29.9.2022. Tervetuloa tapaamaan meitä osastolle E 120.

Osastoltamme löytyy osaamista ja asiantuntijoita eri toimialojen tarpeisiin. Edustettuina ovat muun muassa mekaniikka-, sähkö-, automaatio- ja ohjelmistosuunnittelu sekä kattavat asiantuntijapalvelumme, kuten elinkaaritukipalvelut ja uudistuneita projektijohtamisen ja SITE-palveluja esittelevä Comatec Project Services. Tarpeidesi mukaisen tapaamisen voi nyt myös sopia ennakkoon, jolloin saat hyödynnettyä messukäyntisi tehokkaasti! Varaa tapaaminen tästä.

Comatec on mukana messujen ohjelmassa: tule kuuntelemaan puheenvuoromme elinkaariarvioinnista ja sen hyödyistä Heat Stagelle ke 28.9. klo 10:00.

Comatec elinkaaritukipalvelut

Elinkaarituen asiantuntijamme esittelevät palvelua myös osastolla jokaisena messupäivänä. Messuviikon (26.9.–2.10.2022) ajan tarjoamme Elinkaariarvioinnin etuhintaan. Etu on hyödynnettävissä messuviikon aikana tehdyistä esittelyvarauksista, jotka johtavat palvelun tilaamiseen.

Tervetuloa osastollemme E 120, jossa pääset kasaritunnelmiin aidon Robotron 2084 –arcadepelin myötä.

 

Rekisteröitymällä ennakkoon sisäänpääsy on ilmainen. Tapahtuman sivuille.