Insinööritoimisto Comatec Oy ostaa A & D Automation Oy:n osake-enemmistön

Comatec-konsernin emoyhtiö Insinööritoimisto Comatec Oy on 16.10.2017 allekirjoitetulla sopimuksella ostanut A&D Automation Oy:n osake-enemmistön.

Kaupan myötä Comatecin osaaminen vahvistuu erityisesti teollisuusautomaatiosuunnittelussa. A & D Automationin liittyminen konserniin on tärkeä osa Comatec Groupin strategian toteutusta, jossa panostetaan vahvasti projektiliiketoimintaan, teknologiaosaamiseen ja automaatio-osaamiseen.

Comatecin palvelutarjonta kasvaa kattamaan prosessiteollisuuden automaatiojärjestelmät, ja konserni pystyy tarjoamaan asiakkailleen entistä suurempia palvelukokonaisuuksia.

A & D Automation Oy suunnittelee ja toteuttaa vaativia automaatiosovelluksia teollisuusyrityksille. Yritys tarjoaa teollisuusyritysten tuotantoinformaation ja -prosessien hallintaan ratkaisuja, jotka lisäävät työturvallisuutta ja työympäristön viihtyisyyttä. Yrityksen tuottamat automaatiopalvelut auttavat asiakkaita parantamaan tuotteidensa laatua, tehostamaan materiaalinkäyttöä ja suojelemaan luontoa kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

Lisätietoja:

Aulis Asikainen, konsernijohtaja, Comatec Group, p. 0400 504 021

Tero Kosonen, toimitusjohtaja, A & D Automation Oy, p. 050 443 2676