Liikkeen luovutus Raute Oyj:n mekaniikkasuunnitteluosaston osittaisesta siirtämisestä Comatec Industrial and Marine Oy:lle

Liikkeen luovutus Raute Oyj:n mekaniikkasuunnitteluosaston osittaisesta siirtämisestä Comatec Industrial and Marine Oy:lle

Tiedote, julkaisuvapaa 24.10.2022 klo 12:00

Raute Oyj siirtää Comatec Groupiin kuuluvaan Comatec Industrial and Marine Oy:öön seitsemän mekaniikkasuunnittelun osaajaa osapuolten 21.10.2022 sopimalla liikkeen luovutuksella.

Rauten aiemmin syksyllä käymän muutosneuvottelun yhtenä sopeutustoimenpiteenä laadittiin aiesopimus liikkeen luovutuksesta Comatec Industrial and Marine Oy:n kanssa. Liikkeen luovutuksen myötä 1.11.2022 siirtyvät seitsemän työntekijää sopivat hyvin Comatec Groupin osaamisalaan ja palvelutarjontaan. Toimenpiteellä vahvistetaan ja syvennetään pitkäaikaista yhteistyötä Comatec Groupin ja Rauten välillä.

Liikkeen luovutus tukee Comatec Groupin kasvustrategian toteuttamista. Se myös vahvistaa konsernin teknologiateollisuuden suunnittelupalvelujen toimituskykyä ja markkina-asemaa Lahden alueella.

Comatec Pennanen, Raute Strengell

Kuvassa oik. Comatec Industrial and Marine Oy:n CEO Marko Pennanen ja Raute Oyj:n Executive Vice President, COO Petri Strengell.

Teollisuuden tuotantolaitteiden ja meriteollisuuden suunnittelupalveluihin keskittyneen Comatec Industrial and Marine Oy:n liikevaihto vuonna 2022 on 10 M€ ja se työllistää 120 henkilöä. Koko Comatec Groupin liikevaihto on 45 M€.

Lisätietoja: Marko Pennanen, CEO
Comatec Industrial and Marine Oy
Puh. 050 356 9331, marko.pennanen@comatec.fi

 

Comatec Group teknologiateollisuuden ja koneenrakennuksen asiantuntijana tuottaa suunnittelu-, projektinhallinta- ja asiantuntijapalveluja usealle eri toimialalle työllistäen noin 600 asiantuntijaa viidessä maassa Suomessa, Ruotsissa, Puolassa, Romaniassa ja Virossa.