Insinööritalo Comatec tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia haasteita ja pitkän aikavälin tavoitteita

Toni Ollikka, Johanna Harjula, Raine Corell ja Lauri Nurttila Comatecilta 

Comatecissa ratkaistaan tulevaisuuden teknologiahaasteita kymmenien vuosien kokemuksella ja monen teknologiatoimialan tietotaidolla. Yritys toimii poikkeuksellisen laajalla pelikentällä, mikä antaa työntekijöille mahdollisuuksia kehittyä, päästä mukaan vaihteleviin projekteihin sekä suuntautua kiinnostavien hankkeiden pariin. Uusien vihreämpien teknologioiden käyttäminen tekee työstä merkityksellistä. 

Comatec on tuotekehityksen asiantuntija, joka on erityisen vahva työkoneisiin, hyötyajoneuvoihin, teollisuusautomaatioon ja konemodernisointeihin sekä materiaalinkäsittelyyn, tuotantojärjestelmiin, voimalaitoksiin ja kattiloihin liittyvissä projekteissa.

“Kiinnostavaa meissä on se, että pystymme tekemään monipuolisia kokonaisuuksia. Voimme olla isollekin asiakkaalle one stop -partneri, jolta saa kaikki tuotekehityksen palvelut yhdeltä luukulta ja tuotteen elinkaaren eri vaiheisiin”, Comatec Mobilityn toimitusjohtaja Petri Leino toteaa.

Työntekijöille tämä tarkoittaa vaihtelevia tehtäviä sekä alan kehityksessä mukana pysymistä. Yritys haluaa tarjota jokaiselle työntekijälle mahdollisuuksia vaikuttaa uransa suuntaan ja kehittyä alansa asiantuntijaksi, vaikka johtotehtäviin saakka.

Suunnitteluinsinööri Johanna Harjula kokee ammattitaitonsa kehittyneen Comatecilla. Mekaniikkasuunnittelijan työtehtävät ovat muuttuneet haastavammiksi osaamisen karttuessa. Myös työtehtävien joustavuus ja monipuolisuus saa kiitosta.

“Talon sisällä pääse halutessaan myös haastavampiin tehtäviin, toiveita ja suunnitelmia kuullaan ja vastuuta saa lisää. Osaamisen kehittämiseen panostetaan lisäkoulutuksen, osaamisen jakamisen ja suunnitelmallisen perehdytyksen muodossa.”

Mukava työilmapiiri ruokkii onnistumisia

Petri Leino, toimitusjohtaja, Comatec Mobility Oy

Leinon mukaan Comatecin työyhteisöä luonnehtivat pitkäjänteisyys ja yrittäjähenkisyys.

“Työyhteisönä olemme mutkaton ja rento porukka, joka tekee hyvää yhteistyötä. Tästä olemme saaneet kiitosta esimerkiksi henkilöstötutkimuksistamme”, Leino kuvailee.

Harjula on samoilla linjoilla siitä, että töissä on helppoa viihtyä.

“Comatecilla on mukavat esihenkilöt ja kollegat, joiden kanssa on mutkatonta toimia ja joilta saa apua ja neuvoja, kun niitä tarvitsee. Täällä ollaan tiimipelaajia, yksin ei tarvitse pelätä jäävänsä.”

Monipuolisia asiantuntijoita haussa

Comatec hakee nyt laajasti sekä eri asiantuntijuusalueiden että eri kokemustasojen osaajia. Yritykseen työllistetään myös opiskelijoita ja diplomivaihetta tekeviä insinöörejä.

“Etsimme erityisesti hyvää asennetta ja oppimiskykyä. Meille sopivat tiukat oman alansa asiantuntijat, mutta myös ne, jotka voivat nivoa useita asioita kokonaisuuksiksi”, Leino kuvailee.

Maantieteellisestikin Comatec tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja, koska toimistopaikkakuntia on noin parikymmentä. Ulkomaillekin lähteminen on mahdollista.

“Pystymme siis tarjoamaan jatkumoa, vaikka edessä olisi muutto toiseen kaupunkiin”, Leino summaa.

 

Töihin Comatecille

Jos olet kunnianhimoinen tekniikan alan ammattilainen – tai tuleva sellainen – ja haluat oppia, ottaa vastuuta ja osallistua yrityksen kehittämiseen osana yhteistä tarinaa, Comatecilla saattaa olla paikka juuri sinulle.

Katso, millaisia työpaikkoja on tällä hetkellä avoinna tai jätä avoin hakemus rekrytointipalvelussamme https://comatec.teamtailor.com.