Dometal

Laadukas kone, laadukas dokumentointi

Lounais-Suomalaisella Dometal Oy:llä on kova kasvutahti. Resurssit kohdistetaan ydintoimintaan laadukkaiden maatalouskoneiden suunnitteluun ja valmistamiseen. Dometal investoi voimakkaasti paitsi tuotekehitykseen ja -testaukseen myös moderniin tuotantotekniikkaan kuten robotiikkaan. Yrityksen toimintastrategian kautta asiakkaalle päästään aina tarjoamaan moderneja, korkealaatuisia ja kilpailukykyisiä ratkaisuja, jotka on valmistettu parhaista materiaaleista. Tukipalveluissa, kuten dokumentoinnissa, laskennassa ja riskienhallinnassa, turvaudutaan yhteistyökumppani Comateciin.

Tavoitteet:

  • Resurssien tukeminen turvautumalla Comateciin tukipalveluissa, kuten dokumentoinnissa, laskennassa ja riskienhallinnassa.
  • Siirtyminen helpommin hallittavaan dokumentointiin tuoteperheen kasvaessa.

Tulokset ja hyödyt:

  • Kaikki uusien projektien dokumentointi tehdään nykyisin rakenteisen dokumentoinnin periaatteilla Comatecin CMS-järjestelmään.
  • Comatec tekee dokumentoinnin avaimet käteen -periaatteella.
  • Tarvittava riskien hallinta, laskenta ja dokumentointi tilataan Comatecilta.

Lue enemmän Dometalista

”Meille suurin etu Comatecin tekemästä dokumentoinnista on se, että dokumentit ovat laadukkaita, ymmärrettäviä ja helppolukuisia. Olen erittäin tyytyväinen dokumenttien kieliasuun." – Vesa Mäkelä