Rantotek

Rantotek – Energia-alan taitaja

Rantotek on erikoistunut erilaisten kattilalaitosten suunnittelu- ja modernisointiprojekteihin, erityisesti höyrykattilalaitoksien, korkeapaineputkistojen ja säiliöiden alueilla.  Vuodesta 1985 Rantotek on toimittanut yli sata kattila- tai voimalaitossuunnitteluprojektia, ja saman verran kattiloiden ja voimalaistosten modernisointeja. Huippuluokan tekijöillä on kokemusta alan ja teknologian kehittymisestä neljältä vuosikymmeneltä. Meillä on kokemusta kaikista suunnittelun osa-alueista, aina suorituskykylaskelmista ja polttotekniikasta kattiloiden yksityiskohtaiseen suunnitteluun.

Tyypillisesti kattilalaitosprojektit koostuvat osakokonaisuuksista, joiden pohjalta muodostuu kattilalaitosinvestointiin liittyvä kokonaisuus perustamispäätöksestä käyttöönottoon. Rantotek toteuttaa projektit tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa yksittäisen osa-alueen suunnittelusta kokonaisvaltaisiin EPCM-projekteihin sisältäen konsepti-, perus- ja detaljisuunnittelun. Projektista riippuen Rantotek vastaa kaikesta suunnittelusta ja koordinoinnista työmaavalvontaan asti. Palvelu sovitaan räätälöidysti ja toteutetaan budjetin ja aikataulun mukaisesti yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Rantotekin palvelut:

Haluatko lisätietoa? Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kysy lisätietoja!

  • Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että voimme tallentaa tietosi markkinointi- ja sidosryhmärekisteriimme. Voit lukea lisätietoja rekisterin käytöstä tietosuojaselosteestamme.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Rantotek Finland

Ilpo Haikonen

Mechanical engineering, energy and power plants

Director of Project Management

044 552 0903

Rantotek Finland

Jouni Tuononen

Managing Director

040 016 6435