Rantotek

Rantotek – Energia-alan taitaja

Rantotek on erikoistunut erilaisten kattilalaitosten suunnittelu- ja modernisointiprojekteihin, erityisesti höyrykattilalaitoksien, korkeapaineputkistojen ja säiliöiden alueilla.  Vuodesta 1985 Rantotek on toimittanut yli sata kattila- tai voimalaitossuunnitteluprojektia, ja saman verran kattiloiden ja voimalaistosten modernisointeja. Huippuluokan tekijöillä on kokemusta alan ja teknologian kehittymisestä neljältä vuosikymmeneltä. Meillä on kokemusta kaikista suunnittelun osa-alueista, aina suorituskykylaskelmista ja polttotekniikasta kattiloiden yksityiskohtaiseen suunnitteluun.

Tyypillisesti kattilalaitosprojektit koostuvat osakokonaisuuksista, joiden pohjalta muodostuu kattilalaitosinvestointiin liittyvä kokonaisuus perustamispäätöksestä käyttöönottoon. Rantotek toteuttaa projektit tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa yksittäisen osa-alueen suunnittelusta kokonaisvaltaisiin EPCM-projekteihin sisältäen konsepti-, perus- ja detaljisuunnittelun. Projektista riippuen Rantotek vastaa kaikesta suunnittelusta ja koordinoinnista työmaavalvontaan asti. Palvelu sovitaan räätälöidysti ja toteutetaan budjetin ja aikataulun mukaisesti yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Rantotekin palvelut:

Haluatko lisätietoa? Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kysy lisätietoja!

  • Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että voimme tallentaa tietosi markkinointi- ja sidosryhmärekisteriimme. Voit lukea lisätietoja rekisterin käytöstä tietosuojaselosteestamme.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Rantotek Finland

Ilpo Haikonen

Power Plants, Mechanical Engineering

Director, Project Management

+358 44 552 0903

Oucons Finland

Teppo Hiltunen

Conveyors

CEO

+358 44 787 2606