Materiaalinkäsittely ja kuljettimet

Hallittua materiaalin siirtoa

Tänä päivänä materiaalivirtojen hallinta ja kehittäminen ovat entistä tärkeämpää teollisuusyrityksen kilpailukyvyn varmistamiseksi. Samalla hallittu materiaalinsiirto ja toimivat kuljettimet, syöttimet, siilot, purkaimet ja muut materiaalin siirtoon ja käsittelyyn tarvittavat ratkaisut ovat keskeinen osa toimivaa ja turvallista teollisuusympäristöä. Automaatio ja digitalisaatio lisäävät entisestään mahdollisuuksia hallita kuljetinjärjestelmiä ja muita materiaalinkäsittelylaitteita.

Comatec Groupissa on usean kymmenen vuoden kokemus erilaisista materiaalinkäsittelyjärjestelmistä ja alan kehityksestä. Erityisosaamistamme on materiaalinkäsittelyjärjestelmien ja niiden apulaitteiden, kuten putkistojen suunnittelu projektinhallinta kaivos-, energia-, elintarvike- ja puunjalostusteollisuudelle sekä varasto- ja tuotantologistiikka.

Erityisosaamisemme sisältää myös erilaisia apuvälineitä tavaroiden kuljetukseen raskaassa teollisuudessa. Tarjoamme tukea tuotekehitysprojekteihin sekä valmiiden tuotteiden modernisointiin ja kehittämiseen.

Osaaminen ja palvelumme

Tarjoamme materiaalinkäsittelyjärjestelmät ja kuljettimet –toimialan erityistarpeet huomioivia suunnittelu-, asiantuntija- ja projektipalveluita esiselvityksistä käyttöönottoihin asti.

Oucons Finland

Jarkko Ahosola

Conveyors, Joensuu

Business Unit Manager

+358 46 851 0211

Oucons Finland

Teppo Hiltunen

Conveyors

CEO

+358 44 787 2606

Oucons Finland

Matti Korpela

Conveyors, Kotka

Business Unit Manager

+358 41 731 3736

Oucons Finland

Juha Suistio

Conveyors, Oulu

Business Unit Manager

+358 40 505 1965

Oucons Finland

Hannu Tuovinen

Conveyors, Lapinlahti

Business Unit Manager

+358 40 018 2794

Oucons Finland

Timo Viljanen

Conveyors, Pori

Business Unit Manager

+358 40 485 9140