Materiaalinkäsittely ja kuljettimet

Hallittua materiaalin siirtoa

Tänä päivänä materiaalivirtojen hallinta ja kehittäminen ovat entistä tärkeämpää teollisuusyrityksen kilpailukyvyn varmistamiseksi. Samalla hallittu materiaalinsiirto ja toimivat kuljettimet, syöttimet, siilot, purkaimet ja muut materiaalin siirtoon ja käsittelyyn tarvittavat ratkaisut ovat keskeinen osa toimivaa ja turvallista teollisuusympäristöä. Automaatio ja digitalisaatio lisäävät entisestään mahdollisuuksia hallita kuljetinjärjestelmiä ja muita materiaalinkäsittelylaitteita.

Comatec Groupissa on usean kymmenen vuoden kokemus erilaisista materiaalinkäsittelyjärjestelmistä ja alan kehityksestä. Erityisosaamistamme on materiaalinkäsittelyjärjestelmien suunnittelu ja projektinhallinta kaivos-, energia-, elintarvike- ja puunjalostusteollisuudelle sekä varasto- ja tuotantologistiikka. Erityisosaamisemme sisältää myös erilaisia apuvälineitä tavaroiden kuljetukseen raskaassa teollisuudessa. Tarjoamme tukea tuotekehitysprojekteihin sekä valmiiden tuotteiden modernisointiin ja kehittämiseen.

Osaaminen ja palvelumme

Tarjoamme materiaalinkäsittelyjärjestelmät ja kuljettimet -toimialan erityistarpeet huomioivia suunnittelu-, asiantuntija- ja projektipalveluita esiselvityksistä käyttöönottoihin asti.

Haluatko lisätietoa? Avaa lomake

Kysy lisätietoja!

  • Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että voimme tallentaa tietosi markkinointi- ja sidosryhmärekisteriimme. Voit lukea lisätietoja rekisterin käytöstä tietosuojaselosteestamme.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Oucons Finland

Jarkko Ahosola

Conveyors, local services, Joensuu

Business Unit Manager

046 851 0211

Oucons Finland

Toni Hämäläinen

Conveyors, Kankaanpää

Department Manager

040 588 9348

Oucons Finland

Teppo Hiltunen

Material handling systems, conveyors

Managing Director

044 787 2606

Oucons Finland

Juha Suistio

Conveyors, Oulu

Business Unit Manager

040 505 1965

Oucons Finland

Hannu Tuovinen

Conveyors, Lapinlahti

Business Unit Manager

0400 182 794

Oucons Finland

Timo Viljanen

Conveyors, Pori

Business Unit Manager

040 485 9140