Teollisuusautomaatio ja robotiikka

Tehoa tuotantoon

Tuotantoteknologian ja teollisuusautomaation kehittämisen taustalla on tyypillisesti tuotannon tehokkuuden kasvattaminen, tarkempi laadunhallinta ja toistettavuus. Työkalujen suunnittelu on keskeinen osa koko valmistusprosessia. Parempien työkalujen, kehittyvän automaation ja robotiikan hyödyntämisen ansiosta päästään laadukkaampaan lopputulokseen: vähennetään tuotantokustannuksia, ylläpidetään laatua ja lisätään tuotantonopeutta. Panostus turvallisiin, tarkoituksenmukaisiin ja ergonomisiin tuotantovälineisiin näkyy myös työntekijöiden hyvinvoinnissa.

Autamme asiakkaitamme saavuttamaan kaikki kasvavien markkinoiden odotusten asettamat tavoitteet. Tarjoamme räätälöityä suunnittelua tuotannon tarpeisiin asiakkaan vaatimusten ja tarpeiden mukaan eri tuotteille ja teollisuuden aloille sekä manuaalisiin, että täysin automatisoituihin työkaluihin. Suunnittelumme varmistaa asiakkaamme tuotannon kilpailukyvyn kasvun.

Osaamista Robotiikasta konemodernisointeihin

Tavanomaisen järjestelmä- ja sovellussuunnittelun lisäksi koneautomaatiosovelluksissa vaaditaan koneen mekaanisen toiminnan ja dynamiikan analysointia tai matemaattista mallinnusta. Kun konsernista löytyy laaja-alaista osaamista, pystymme toteuttamaan laajatkin automaatioprojektit mekaniikkasuunnittelusta työkalusuunnitteluluun ja ohjausratkaisusta käyttöönottoon ja koulutukseen asti. Oleellinen osa toimintaamme on olemassa olevien laitteiden automaation päivitykset, jotka pidentävät käyttöikää sekä parantavat oleellisesti toiminnallisuutta ja tehokkuutta. Esimerkki tyypillisestä modernisoinnista ovat paperiteollisuuden telahiontakoneet sekä jättiläissärmäyspuristimet.

Osaaminen ja palvelumme

Tyypillisiä tuotantotekniikan ja teollisuusautomaation palvelujamme ovat:

Haluatko lisätietoa?Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Kysy lisätietoja!

  • Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että voimme tallentaa tietosi markkinointi- ja sidosryhmärekisteriimme. Voit lukea lisätietoja rekisterin käytöstä tietosuojaselosteestamme.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Comatec Poland

Elżbieta Helminen

Managing Director

+48 603 066 160

Comatec Finland

Ari Kaukovirta

Automation engineering, automation solutions

Engineering Manager

040 522 8556

Comatec Automation Finland

Tero Kosonen

Managing Director

050 443 2676

Comatec Finland

Peter Lillqvist

Sales and Projects, automation solutions

Sales Director

040 583 7021

Comatec Group

Miikka Riittinen

Automation solutions

Executive Vice President

040 860 1670

Comatec Automation Finland

Timo Turkia

Process industry automation

Engineering Manager

0400 539 072