Teollisuusautomaatio ja robotiikka

Tehoa tuotantoon

Tuotantoteknologian ja teollisuusautomaation kehittämisen taustalla on tyypillisesti tuotannon tehokkuuden kasvattaminen, tarkempi laadunhallinta ja toistettavuus. Työkalujen suunnittelu on keskeinen osa koko valmistusprosessia. Parempien työkalujen, kehittyvän automaation ja robotiikan hyödyntämisen ansiosta päästään laadukkaampaan lopputulokseen: vähennetään tuotantokustannuksia, ylläpidetään laatua ja lisätään tuotantonopeutta. Panostus turvallisiin, tarkoituksenmukaisiin ja ergonomisiin tuotantovälineisiin näkyy myös työntekijöiden hyvinvoinnissa.

Autamme asiakkaitamme saavuttamaan kaikki kasvavien markkinoiden odotusten asettamat tavoitteet. Tarjoamme räätälöityä suunnittelua tuotannon tarpeisiin asiakkaan vaatimusten ja tarpeiden mukaan eri tuotteille ja teollisuuden aloille sekä manuaalisiin, että täysin automatisoituihin koneisiin. Suunnittelumme varmistaa asiakkaamme tuotannon kilpailukyvyn kasvun ja toiminallisen turvallisuuden vaatimusten huomioimisen.

Osaamista Robotiikasta konemodernisointeihin

Tavanomaisen järjestelmä- ja sovellussuunnittelun lisäksi koneautomaatiosovelluksissa vaaditaan koneen mekaanisen toiminnan ja dynamiikan analysointia tai matemaattista mallinnusta. Kun konsernista löytyy laaja-alaista osaamista, pystymme toteuttamaan laajatkin automaatioprojektit mekaniikkasuunnittelusta työkalusuunnitteluluun ja ohjausratkaisusta käyttöönottoon ja koulutukseen asti. Oleellinen osa toimintaamme on olemassa olevien laitteiden automaation päivitykset, jotka pidentävät käyttöikää sekä parantavat oleellisesti toiminnallisuutta ja tehokkuutta.

Osaaminen ja palvelumme

Tyypillisiä tuotantotekniikan ja teollisuusautomaation palvelujamme ovat:

Comatec Automation Finland

Tero Kosonen

Automation Solutions

CEO

+358 50 443 2676

Oucons Finland

Mika Peltola

Automation Solutions, Mechanical Engineering, Industrial Automation

Business Unit Manager

+358 40 195 1003

Comatec Automation Finland

Timo Turkia

Automation Solutions, Process Industry Automation

Business Unit Manager

+358 40 053 9072