Testaus

Tehokas testauspalvelu takaa laadukkaan ja toimintavarman tuotteen

Testauksella arvioidaan ja varmistetaan suunnittelun ja tuotteen laatu sekä järjestelmille asetettujen vaatimusten toteutuminen lopullisessa tuotteessa. Uuden tuotteen projekteissa testataan tuotteiden komponentteja, osajärjestelmiä, järjestelmiä ja prototyyppejä. Testauksen ansiosta tekniset ongelmat saadaan eliminoitua jo tuotekehitysprojektin aikana, mikä vähentää kokonaiskustannuksia ja parantaa asiakastyytyväisyyttä. Testauksella saadaan myös varmistettua tuotteen soveltuvuus suunniteltuun käyttöön. Loppukäyttäjä saa laadukkaan ja toimintavarman laitteen. Comatec Groupin testauspalvelu takaa laadukkaan ja toimintavarman tuotteen. Testauspalvelussamme Comatecin ammattilaiset paitsi opastavat mittausten tekemiseen, myös mittaavat asiakkaan tuotteiden toimivuuden lisäksi toiminnan optimaalisuutta ja erilaisia kuormitustilanteita.

Tehokas testauspalvelu takaa laadukkaan ja toimintavarman tuotteenComatecin tarjoama testauspalvelu voi sisältää yksittäisen testauskäynnin raportointeineen tai kokonaisen testausprojektin osana laajaa tuotekehityshanketta. Testauspalvelussamme asiakas saa käyttöönsä erilaisiin testausympäristöihin soveltuvat mittauslaitteet, anturit ja testaajan.

Raportointi ja toimenpidesuositukset

Comatecin testauspalvelut sisältää aina asiantuntijan tekemän yhteenvetoraportin mittaustuloksineen ja konkreettisine toimenpidesuosituksineen. Testauspalvelu lyhentää testausaikaa, tehostaa viranomaismittauksia ja alentaa tuotekehityksen kustannuksia.

Comatec Mobility Finland

Lauri Nurttila

Mobile Machinery and Commercial Vehicles, Mechanical Engineering

Engineering Manager

+358 50 549 6592