Testaus

Tehokas testauspalvelu takaa laadukkaan ja toimintavarman tuotteen

Testauksella arvioidaan ja varmistetaan suunnittelun ja tuotteen laatu sekä järjestelmille asetettujen vaatimusten toteutuminen lopullisessa tuotteessa. Uuden tuotteen projekteissa testataan tuotteiden komponentteja, osajärjestelmiä, järjestelmiä ja prototyyppejä. Testauksen ansiosta tekniset ongelmat saadaan eliminoitua jo tuotekehitysprojektin aikana, mikä vähentää kokonaiskustannuksia ja parantaa asiakastyytyväisyyttä. Testauksella saadaan myös varmistettua tuotteen soveltuvuus suunniteltuun käyttöön. Loppukäyttäjä saa laadukkaan ja toimintavarman laitteen. Comatec Groupin testauspalvelu takaa laadukkaan ja toimintavarman tuotteen. Testauspalvelussamme Comatecin ammattilaiset paitsi opastavat mittausten tekemiseen, myös mittaavat asiakkaan tuotteiden toimivuuden lisäksi toiminnan optimaalisuutta ja erilaisia kuormitustilanteita.

Tehokas testauspalvelu takaa laadukkaan ja toimintavarman tuotteenComatecin tarjoama testauspalvelu voi sisältää yksittäisen testauskäynnin raportointeineen tai kokonaisen testausprojektin osana laajaa tuotekehityshanketta. Testauspalvelussamme asiakas saa käyttöönsä erilaisiin testausympäristöihin soveltuvat mittauslaitteet, anturit ja testaajan.

Raportointi ja toimenpidesuositukset

Comatecin testauspalvelut sisältää aina asiantuntijan tekemän yhteenvetoraportin mittaustuloksineen ja konkreettisine toimenpidesuosituksineen. Testauspalvelu lyhentää testausaikaa, tehostaa viranomaismittauksia ja alentaa tuotekehityksen kustannuksia.

Haluatko lisätietoa testauksesta? Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!

Kysy lisätietoja!

  • Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että voimme tallentaa tietosi markkinointi- ja sidosryhmärekisteriimme. Voit lukea lisätietoja rekisterin käytöstä tietosuojaselosteestamme.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Comatec Mobility Finland

Janne Hirvonen

Mobile Machinery and Commercial Vehicles, Electrical and Automation Engineering

Business Unit Manager

+358 50 358 8132