Meille töihin

Miksi valitsisit Comatecin?

Comatec-konserni on lähes 600 ammattilaista työllistävä konserni, jolla on kaksikymmentä toimipaikkaa Suomessa, Puolassa, Virossa ja Romaniassa. Ydinosaamistamme on suunnittelu-, asiantuntija- ja projektinhallintapalvelut teknologiateollisuudelle. Meillä katse tulevassa kasvussa ja kansainvälistymisessä, ja siksi tarvitsemme jatkuvasti uusia asiantuntijoita, erityisesti mekaanisen, sähkö- ja automaatiosuunnittelun sekä projektijohtamisen alueille.

Comatec tarjoaa mahdollisuuden ammatilliseen kasvuun

Meillä voit haastaa itsesi eri teollisuudenalojen projekteissa. Me Comatecissa nautimme vaihtelevien projektien tarjoamista haasteista. Yhteistyö moninaisten toimialojen kanssa tarjoaa mahdollisuuksia hyödyntää teknisiä taitoja ja kunnianhimoista tekemistä. Tule osaksi monipuolisten osaajien insinööritiimiämme, tuo oma vahvuutesi toimialojen kehittämiseen ja auta samalla meitä olemaan parempia siinä, mitä teemme.

Meillä pysyt ajan tasalla uusimmista teknisistä ratkaisuista. Suurin osa asiakkaistamme on maailman johtavia toimijoita omilla toimialoillaan. Heidän tuotteensa ja ratkaisunsa muokkaavat alan suuntaa, he panostavat innovaatioihin ja tuotekehitykseen. Pääset näkemään ja oppimaan näiltä maailman parhailta toimijoilta päivittäisessä työssäsi.

Meillä voit vaikuttaa oman urasi suuntaan. Erilaisten tuote- ja toimialojen tarjoamat mahdollisuudet ovat moninaiset. Mutta myös insinööritoimistossa voit kehittyä suunnittelijana, projektiasiantuntijana tai esimiehestä aina johtajaksi asti. Riippumatta siitä, mikä on valitsemasi polku, tuemme sinua muun muassa tarjoamalla monipuolisia koulutusmahdollisuuksia.

Meillä kehität osaamistasi työn ohessa. Koulutusmahdollisuuksien lisäksi kokeneet asiantuntijamme jakavat aktiivisesti osaamistaan muille ja auttavat työntekijöitämme ongelmatilanteissa. Tutorit järjestävät myös koko organisaatiolle avoimia koulutustilaisuuksia uusista trendeistä, työkaluista ja muista uutisista. Lue lisää tutortoiminnastamme täältä.

Miksi viihtyisit Comatecissa?

Tavoitteenamme on luoda positiivinen työpaikka. Olemme sitoutuneet siihen, että viihdyt työssäsi. Kannustamme ja tuemme yhteisöllisyyttä ja hyviä suhteita työtovereihin.

Arvostamme terveyttä ja hyvinvointia. Työterveyspalvelut ja harrastusten tukeminen ovat kaikkien saatavilla.

Kuuntelemme mitä sinulla on sanottavana. Viimeisimmän henkilöstötyytyväisyystutkimuksen mukaan työntekijämme suosittelevat meitä työnantajana. Haluamme kuitenkin parantaa jatkuvasti työntekijöidemme viihtyvyyttä ja sitoutumista.

Comatec on paikka, johon voit sitoutua pitkäjänteisesti

Meillä on vahva pohja josta ponnistaa. Kun yhdistämme yli 35-vuotisen historian ja positiiviset tulevaisuuden näkymät, voimme sanoa, että meillä homma toimii. Asiakkaamme ovat tyytyväisiä ja yritys kasvaa tavoitteellisesti. Rakennamme tulevaisuuden tarinaamme kypsän ja vastuullisen organisaation kokemuksella ja itseluottamuksella.

Meillä on katse tulevaisuudessa. Maailma, toimialat ja tarvittavat palvelut muuttuvat. Siksi valmistaudumme tulevaisuuden muutokseen joka päivä.  Panostamme innovaatioiden kehittämiseen ja jatkuvaan oppimiseen. Olemme varmoja siitä, että mitä tahansa tulevaisuuden teknologiat ovat, meillä on osaamista jolla sitä kehittää.

Olemme kiinnostuneita juuri sinusta

Jos olet kunnianhimoinen ammattilainen, joka haluaa oppia, ottaa vastuuta ja osallistua yrityksen kehittämiseen osana yhteistä tarinaa, meillä saattaa olla paikka juuri sinulle. Tule mukaamme kasvamaan, kehittämään ja muuttamaan toimialaa kanssamme.

Lähetä meille hakemus tai ota meihin yhteyttä. Meillä on jatkuvasti avoinna useita työpaikkoja eri toimipisteissä. Voit lähettää avoimen työhakemuksen, jos sopivaa paikkaa ei juuri nyt ole saatavilla.

Jos olet kiinnostunut työskentelemään Suomessa tai Virossa, klikkaa itsesi Suomen avoimiin työpaikkoihin tästä.