Suunnittelupalvelut

Comatecin suunnittelupalvelut – Ajatuksen voima suunnitteluun

Comatec Groupin keskeisintä osaamista ovat kustannustehokkaat suunnittelupalvelut kaikille asiakastoimialoille.  Suunnittelupalvelujemme lähtökohtana on aina viimeistelty ja kestävä lopputulos, joka hyödyttää pitkäjänteisesti asiakkaan tuotekehitys- ja valmistusprosesseja.

Pystymme vastaamaan monimutkaisimpiin toimeksiantoihin ja täyttämään vaativimmankin projektin vaatimukset. Miksi asiakkaamme luottavat meihin?

Mekaniikkasuunnittelu

Osien, komponenttien ja täydellisten mekanismien suunnittelu, jotta ne täyttävät optimaalisesti toiminnalliset vaatimukset. Mekaniikkasuunnittelu sisältää materiaalivalinnat sekä muun muassa mittojen, muodon ja valmistusprosessin määrittelyn. Lue lisää mekaniikkasuunnitteluosaamisestamme täältä.

Sähkösuunnittelu

Erilaisten sähköjärjestelmien suunnittelu.  Sähkösuunnittelu sisältää sähköntuotannon ja -siirron, sähkönjakelun, maadoituksen, johtojen ja piirikomponenttien, valaistuksen ja muiden sähköjärjestelmien komponenttien luomisen, kehittämisen ja testauksen. Lue lisää sähköasuunnitteluosaamisestamme täältä.

Automaatiosuunnittelu ja ohjelmointi

Erilaisten teollisuuden prosessien ja koneiden käsittelyjärjestelmien suunnittelu tarkasti ja laadukkaasti eri toimialoille. Lue lisää automaatio- ja ohjelmistosuunnitteluosaamisestamme täältä.

Elektroniikkasuunnittelu

Sulautettujen järjestelmien suunnittelu kattaa elektroniikan ja ohjelmiston suunnittelun suuremmista järjestelmistä, kuten lentokoneet tai autonomiset ajoneuvot, aina pienempiin yksinkertaisiin, mutta tehokkaisiin ohjaimiin, joita käytetään muun muassa sähköhammasharjoissa. Lue lisää elektroniikkasuunnitteluosaamisestamme täältä.