Energia ja voimalaitokset

Energia ja voimalaitossuunnittelu

Energiatoimialalla on meneillään jatkuva ja kiihtyvä muutos. Energiamurros koskettaa koko yhteiskunnan toimintaa kotimarkkinoilla ja kansainvälisesti. Tulevaisuuden energiajärjestelmät vaativat älykkäitä ja innovatiivisia ratkaisuja kaikilta toimijoilta. Energiatehokkuus, yleinen ympäristöystävällisyys ja päästöjen sekä toiminnan elinkaaren huomioiminen ja kustannukset vaativat räätälöintiä, optimointia ja lainsäädännön ja asetusten tarkkaa huomioimista. Digitalisaatioon perustuvat tuotteet ja palvelut tulevat osaksi voimalaitoksia ja perinteiset liiketoimintamallit muuttuvat. Tämä kaikki tuo uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja pakottaa myös perinteisiä toimijoita uudistamaan toimintamallejaan ja laitoksiaan. Vahvoilla ovat ne, jotka näkevät muutoksen mahdollisuutena, uusiutuvat ja hyödyntävät jatkuvasti kehittyvän teknologian tuomia mahdollisuuksia.

Meillä on pitkä kokemus kansainvälisistä kattila- ja voimalaitosprojekteista. Erityisosaamistamme ovat erityisesti optimoidut sähkö- ja lämpövoimalaitosratkaisut, höyrykattilalaitokset, korkeapaineputkistot ja säiliöt. Konsernin monipuolisen osaamisen yhdistämisen ja teknologian kehittämisen kautta tarjoamme laajoja osakokonaisuuksia energiatoimialan tarpeisiin ja erityisesti kattilalaitosinvestointien toteuttamiseksi perustamispäätöksestä käyttöönottoon. Toteutamme projektit tiiviissä yhteistyössä asiakkaittemme kanssa tarjoamalla laajan valikoiman palveluja yksittäisen osa-alueen suunnittelusta kokonaisvaltaisiin EPCM-projekteihin.

Osaaminen ja palvelumme

Haluatko lisätietoa? Avaa lomake

Kysy lisätietoja!

  • Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että voimme tallentaa tietosi markkinointi- ja sidosryhmärekisteriimme. Voit lukea lisätietoja rekisterin käytöstä tietosuojaselosteestamme.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Rantotek Finland

Ilpo Haikonen

Mechanical engineering, energy and power plants

Director of Project Management

044 552 0903

Oucons Finland

Teppo Hiltunen

Material handling systems, conveyors

Managing Director

044 787 2606

Rantotek Finland

Jouni Tuononen

Managing Director

040 016 6435