Energia ja voimalaitokset

Energia ja voimalaitossuunnittelu

Energiatoimialalla on meneillään jatkuva ja kiihtyvä muutos. Energiamurros koskettaa koko yhteiskunnan toimintaa kotimarkkinoilla ja kansainvälisesti. Tulevaisuuden energiajärjestelmät vaativat älykkäitä ja innovatiivisia ratkaisuja kaikilta toimijoilta. Energiatehokkuus, yleinen ympäristöystävällisyys ja päästöjen sekä toiminnan elinkaaren huomioiminen ja kustannukset vaativat räätälöintiä, optimointia ja lainsäädännön ja asetusten tarkkaa huomioimista. Digitalisaatioon perustuvat tuotteet ja palvelut tulevat osaksi voimalaitoksia ja perinteiset liiketoimintamallit muuttuvat.

Tämä kaikki tuo uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja pakottaa myös perinteisiä toimijoita uudistamaan toimintamallejaan ja laitoksiaan. Vahvoilla ovat ne, jotka näkevät muutoksen mahdollisuutena, uusiutuvat ja hyödyntävät jatkuvasti kehittyvän teknologian tuomia mahdollisuuksia.

Meillä on pitkä kokemus kansainvälisistä kattila- ja voimalaitosprojekteista. Erityisosaamistamme ovat erityisesti optimoidut sähkö- ja lämpövoimalaitosratkaisut, höyrykattilalaitokset, korkeapaineputkistot ja säiliöt. Konsernin monipuolisen osaamisen yhdistämisen ja teknologian kehittämisen kautta tarjoamme laajoja osakokonaisuuksia energiatoimialan tarpeisiin ja erityisesti kattilalaitosinvestointien toteuttamiseksi perustamispäätöksestä käyttöönottoon.

Toteutamme projektit tiiviissä yhteistyössä asiakkaittemme kanssa tarjoamalla laajan valikoiman palveluja yksittäisen osa-alueen suunnittelusta kokonaisvaltaisiin EPCM-projekteihin.

Osaaminen ja palvelumme

Rantotek Finland

Ilpo Haikonen

Power Plants, Mechanical Engineering

Director, Project Management

+358 44 552 0903

Oucons Finland

Teppo Hiltunen

Conveyors

CEO

+358 44 787 2606

Oucons Finland, Rantotek Finland

Tapio Ritvonen

Conveyors, Power Plants

Sales Manager

+358 50 414 7674