Nosturit ja kuormankäsittely

Nostovoimaa vaativiin kohteisiin

Erilaiset nostolaitteet ovat keskeinen osa usean eri teollisuudenalan valmistusta ja logistiikkaa. Kun nostovoimaa vaaditaan telakoilta terästeollisuuteen ja autoteollisuudesta konepajaympäristöön, on haasteena erilaisten toimintaympäristöjen vaatimusten huomioiminen osana toteutettavaa ratkaisua. Tuottavuuden tehostaminen, turvallisuus ja ympäristötehokkuus ovat tekijöitä, jotka ohjaavat kysyntää ja uusien laitteiden hankintaa valmistusteollisuudessa.

Olemme Comatec Groupissa erikoistuneet vaativien nostoratkaisujen suunnitteluun muuttuvan teknologian vaatimukset huomioiden. Toimialatuntemuksemme kattaa monipuolisesti nostovoimaa vaativat ympäristöt paperi- ja selluteollisuudesta telakoille ja kaivoksiin. Nosturien ja kuormankäsittelylaitteiden tuotekehitys- ja suunnittelutyöt ovat tyypillisesti yhdistelmä Comatecin monipuolista osaamista.

Osaaminen ja palvelumme

Nostureiden ja kuormankäsittelylaitteiden tuotekehitys- ja suunnittelutyössä yhdistyy tyypillisesti Comatecin monialaisen osaamisen hyödyntäminen. Tyypillisiä palvelujamme ovat:

Oucons Finland

Mika Peltola

Automation Solutions, Mechanical Engineering, Industrial Automation

Business Unit Manager

+358 40 195 1003

Oucons Finland

Timo Leskinen

Automation Solutions, Mechanical Engineering, Industrial Automation

Team Leader, Mechanical Engineering

+358 400 537 943