Nosturit ja kuormankäsittely

Nostovoimaa vaativiin kohteisiin

Erilaiset nostolaitteet ovat keskeinen osa usean eri teollisuudenalan valmistusta ja logistiikkaa. Kun nostovoimaa vaaditaan telakoilta terästeollisuuteen ja autoteollisuudesta konepajaympäristöön, on haasteena erilaisten toimintaympäristöjen vaatimusten huomioiminen osana toteutettavaa ratkaisua. Tuottavuuden tehostaminen, turvallisuus ja ympäristötehokkuus ovat tekijöitä, jotka ohjaavat kysyntää ja uusien laitteiden hankintaa valmistusteollisuudessa.

Olemme Comatec Groupissa erikoistuneet vaativien nostoratkaisujen suunnitteluun muuttuvan teknologian vaatimukset huomioiden. Toimialatuntemuksemme kattaa monipuolisesti nostovoimaa vaativat ympäristöt paperi- ja selluteollisuudesta telakoille ja kaivoksiin. Nosturien ja kuormankäsittelylaitteiden tuotekehitys- ja suunnittelutyöt ovat tyypillisesti yhdistelmä Comatecin monipuolista osaamista.

Osaaminen ja palvelumme

Tarjoamme osaamista ja palveluita nostureiden ja kuormankäsittelyjärjestelmien kehittämiseen kaikissa elinkaaren vaiheissa:

Haluatko lisätietoa? Avaa lomake

Kysy lisätietoja!

  • Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että voimme tallentaa tietosi markkinointi- ja sidosryhmärekisteriimme. Voit lukea lisätietoja rekisterin käytöstä tietosuojaselosteestamme.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Comatec Automation Finland

Mika Peltola

Industrial automation, mechanical engineering, automation solutions

Business Unit Manager

040 195 1003