Meriteollisuus

Laivasuunnittelua eri alustyyppien tarpeisiin

Dynaamisesti kehittyvät merikuljetukset, uusien tuulipuistojen rakentaminen, öljyn ja kaasun porauslautat, kaasuputkistot, merikalastus ja -matkailu lisäävät meriympäristöön ja meriturvallisuuteen kohdistuvaa uhkaa. Se tarkoittaa tiukkojen turvallisuusvaatimusten huomioimista sekä ympäristön ja ihmisten suojelua ja kuormituksen vähentämistä. Meriteollisuus yhdistää laitevalmistajien kokonaistoimittajien, suunnittelutoimistojen, telakoiden ja ohjelmistotoimittajien osaamisen alalla, joka kasvaa ja kehittyy jatkuvasti.

Sekä Suomen että Puolan meriteollisuus ovat kansainvälisesti tunnettuja innovatiivisuudestaan ja uraauurtavasta työstään.

Comatecin vahvuus meriteollisuuden alueella on mekaniikka-, sähkö- ja automaatiosuunnittelu myyntiprojektivaiheesta valmistussuunnitteluun asti. Toteutamme tarvittaessa koko laivan sähkö- ja automaatiosuunnittelun tai kokonaissuunnittelun tietylle suunnittelualueelle, esimerkiksi konehuoneelle. Lisäksi teemme vaativaa suunnittelua ja lujuuslaskentaa esimerkiksi laivojen ruoripotkurijärjestelmiin.

Osaamisemme ja palvelumme:

Osaamistamme erityisesti mekaanisessa ja sähköisessä suunnittelussa eri alustyypeille (risteilijät, muut matkustaja-alukset, jäätä murtavat alukset ja ro-ro-alukset):

Osaamisemme offshore-teollisuudelle:

Haluatko lisätietoa meriteollisuuden osaamisestamme? Avaa lomake

Kysy lisätietoja!

  • Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että voimme tallentaa tietosi markkinointi- ja sidosryhmärekisteriimme. Voit lukea lisätietoja rekisterin käytöstä tietosuojaselosteestamme.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Comatec Finland

Mikko Ala-Jääski

Marine electrical design, electric and marine

Department Manager

040 732 7124

Comatec Poland

Elżbieta Helminen

Managing Director

+48 603 066 160

Comatec Finland

Keijo Hämäläinen

Sales and Business Development, industrial and marine

Director, Sales and Business Development

040 527 4741

Comatec Finland

Pekka Jaakola

Electrical and automation design, system verification
Electric and Marine

Business Unit Manager

040 526 3621

Comatec Finland

Pasi Kaarto

Automation design and system verification, electric and marine
Vaasa

Engineering Manager

040 583 5741