Meriteollisuus

Laivasuunnittelua eri alustyyppien tarpeisiin

Dynaamisesti kehittyvät merikuljetukset, uusien tuulipuistojen rakentaminen, öljyn ja kaasun porauslautat, kaasuputkistot sekä merikalastus ja -matkailu lisäävät meriympäristöön ja meriturvallisuuteen kohdistuvaa uhkaa. Tämä tarkoittaa tiukkojen turvallisuusvaatimusten huomioimista, ympäristön ja ihmisten suojelua sekä kuormituksen vähentämistä. Meriteollisuus yhdistää laitevalmistajien kokonaistoimittajien, suunnittelutoimistojen, telakoiden ja ohjelmistotoimittajien osaamisen alalla, joka kasvaa ja kehittyy jatkuvasti.

Sekä Suomen että Puolan meriteollisuus ovat kansainvälisesti tunnettuja innovatiivisuudestaan ja uraauurtavasta työstään.

Comatecin vahvuus meriteollisuuden alueella on mekaniikka-, sähkö- ja automaatiosuunnittelu myyntiprojektivaiheesta valmistussuunnitteluun asti. Toteutamme tarvittaessa koko laivan sähkö- ja automaatiosuunnittelun tai kokonaissuunnittelun tietylle suunnittelualueelle, esimerkiksi konehuoneelle. Lisäksi teemme vaativaa suunnittelua ja lujuuslaskentaa esimerkiksi laivojen ruoripotkurijärjestelmiin.

Osaamisemme ja palvelumme:

Osaamistamme erityisesti mekaanisessa ja sähköisessä suunnittelussa eri alustyypeille (risteilijät, muut matkustaja-alukset, jäätä murtavat alukset ja ro-ro-alukset):

Osaamisemme offshore-teollisuudelle:

Haluatko lisätietoa meriteollisuuden osaamisestamme? Avaa lomake

Kysy lisätietoja!

  • Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että voimme tallentaa tietosi markkinointi- ja sidosryhmärekisteriimme. Voit lukea lisätietoja rekisterin käytöstä tietosuojaselosteestamme.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Comatec Industrial and Marine Finland

Mikko Ala-Jääski

Marine Electrical Design

Department Manager

+358 40 732 7124

Comatec Poland

Elżbieta Helminen

CEO

Comatec Poland sp. z o.o.

+48 603 066 160

Comatec Industrial and Marine Finland

Pekka Jaakola

Electric, Automation and Marine

Business Unit Manager

+358 40 526 3621