Projektipalvelut

Projektipalveluilla kokonaisuus hallinnassa

Projektien kompleksisuus ja kansainvälinen toimintaympäristö edellyttävät laaja-alaista osaamista ja tuntemusta eri toimialoista sekä niiden kehittämisestä. Yhdistämällä vahvan projektiosaamisemme, asiantuntijatiimimme sekä liiketoimintaymmärryksemme, tarjoamme eri toimialoilla toimivien asiakkaiden yksilöllisen tarpeen mukaan räätälöityjä projektinhallintapalveluita.

Projektivastuullinen osaajamme johtaa projektikokonaisuutta läpinäkyvästi ja kokoaa käyttöönne tarvittavat eri toimialojen asiantuntijat. Toteutettava projekti voi olla yksittäinen tai koostua useista suuremmista, toisiinsa yhdistettävistä laajoista kokonaisuuksista. Kokonaisuuden hallinnan keskittäminen Comatecille pienentää hankkeen kokonaiskustannuksia ja antaa paremman kontrollin projektikokonaisuuteen, aikatauluun, budjettiin ja riskien hallintaan.

EPCM-projektit

EPCM-palvelumallin (Engineering, Procurement and Construction Management) ansiosta projektin kokonaiskustannukset saadaan jopa 10–20 % pienemmiksi kuin perinteisessä EPC-mallissa. EPCM-palvelumallin etuja ovat myös selkeät vastuurajapinnat, rahoituksen joustavuus sekä mahdollisuus käyttää enemmän paikallisia palveluntarjoajia.

EPCM-projektissa vastaamme tyypillisesti: 

Suunnitteluprojektit

Laajoihin suunnittelukokonaisuuksiin tarjoamme eri osaamisalueidemme palveluita selkeästi määriteltynä, paketoituna projektina. Comatecin nimetty vastuullinen projektipäällikkö vastaa palveluiden yhdistämisestä ja toteuttamisesta parhaiden asiantuntijoiden kanssa.

Suunnitteluprojekti sisältää tyypillisesti seuraavia osa-alueita:

Projektinhoitopalvelut

Toimitus- ja käyttöönottoprojekteissa tarjoamme asiakkaidemme käyttöön projektinhallinnan ammattilaisia, joiden vastuulla on erityisesti:

Asennuksen järjestelyt ja valvonta

Comatecin asiantuntijat toteuttavat asennustyön käytännön järjestelyt sekä valvovat asennuksen työmenetelmiä, aikataulua, laatua ja kustannuksia asiakkaan vaatimusten mukaisesti. Palvelumalli vapauttaa asiakkaan resursseja oman ydinliiketoiminnan kehittämiseen, sillä välin kun osaajamme vastaavat projektin laadusta ja suorituskyvystä.

Haluatko lisätietoa projektipalveluista? Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kysy lisätietoja!

  • Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että voimme tallentaa tietosi markkinointi- ja sidosryhmärekisteriimme. Voit lukea lisätietoja rekisterin käytöstä tietosuojaselosteestamme.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.