Konemodernisointi

Kone- ja tuotantolinja-modernisoinnit

Konemodernisointi on keino uudistaa olemassa olevien tuotantolinjoja ja työstökoneita vastaamaan nykyajan vaatimuksia. Keskeisiä osaamisalueitamme ovat automaation modernisoinnit ja päivitykset, joiden avulla asiakas saa käyttöönsä uusimman mahdollisimman teollisuusautomaation ja turvallisuusteknologian. Samalla toiminnallisuus ja tehokkuus parantuvat oleellisesti. Ratkaisumme sisältää myös vaadittavan mekaniikkasuunnittelun ja turvallisuustekniikan.

Esimerkkinä työstötarkuuden huimasta parantumisesta modernisoinnin ansiosta ovat paperiteollisuuden telahionta sekä jättiläissärmärit.

Konemodernisointi ja siihen liittyvät palvelumme

Tuki- ja elinkaaripalvelut toimittamiimme ratkaisuihin:

Siemens SINUMERIK -ohjaus

Hyödynnämme tunnettua ja luotettavaa Siemensin Sinumerik- teknologiaa erityisesti Sinumerik 840D sl, Sinumerik 828 D sekä Sinumerik 808 -ohjauksilla. Sinumerik-ohjauksilla on pitkä elinkaari ja hyvät huolto- ja kunnossapitopalvelut globaalisti laajalta toimittajaverkostolta.

Telahiomakoneet

Räätälöity telahionnan ohjaustuote on suunniteltu erityisesti vanhojen telahiomakoneiden modernisointiin. Ohjaus voidaan liittää myös vanhoihin analogisiin käyttöihin, jos näiden säilyttäminen nähdään taloudellisesti järkevänä. Järjestelmä kykenee hyödyntämään erityyppisiä telamittalaiterakenteita. Tarvittaessa tarjoamme myös omaa täysautomaattista telamittalaitetta asiakkaille, jotka haluavat optimoida oman telahiontansa tuottavuuden ja laadun.

Turvallistaminen

Tarjoamme konedirektiivin vaatimusten mukaisia työstökoneiden, valmistussolujen ja konelinjojen turvallistamis-, riskianalyysi- ja CE-merkintäpalveluja. Toteutamme asiakkaan puolesta tai yhdessä asiakkaan kanssa koneuusinnan vaatiman riskianalyysin ja mahdollisen CE-merkintäprosessin. Kokeneet suunnittelijamme auttavat arvioimaan tarvittavat turvallistamistoimet ja suunnittelevat kustannustehokkaan ja luotettavan ratkaisun.

Haluatko lisätietoa ratkaisuistamme? Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kysy lisätietoja!

  • Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että voimme tallentaa tietosi markkinointi- ja sidosryhmärekisteriimme. Voit lukea lisätietoja rekisterin käytöstä tietosuojaselosteestamme.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Comatec Finland

Ari Kaukovirta

Automation engineering, automation solutions

Engineering Manager

040 522 8556

Comatec Automation Finland

Tero Kosonen

Managing Director

050 443 2676