Konemodernisointi

Kone- ja tuotantolinja-modernisoinnit

Konemodernisointi on keino uudistaa olemassa olevien tuotantolinjoja ja työstökoneita vastaamaan nykyajan vaatimuksia. Comatec Automation hallitsee työstökoneet ja modernisointien
automaation haasteet. Yhdistämme vuosien kokemuksen ja uusimman teknologian, jolla nostamme asiakkaidemme koneiden luotettavuuden, turvallisuuden ja tuottavuuden halutulle tasolle. Keskeisiä osaamisalueitamme ovat automaation modernisoinnit ja päivitykset, joiden avulla asiakas saa käyttöönsä uusimman mahdollisimman teollisuusautomaation ja turvallisuusteknologian. Samalla toiminnallisuus ja tehokkuus parantuvat oleellisesti. Ratkaisumme sisältää myös vaadittavan mekaniikkasuunnittelun ja turvallisuustekniikan.

Esimerkkinä työstötarkkuuden huimasta parantumisesta modernisoinnin ansiosta ovat paperiteollisuuden telahionta sekä jättiläissärmärit.

Modernisoinnilla merkittäviä etuja koneen elinkaaren ajalle

Konemodernisointi ja siihen liittyvät palvelumme

Tuki- ja elinkaaripalvelut toimittamiimme ratkaisuihin:

Siemens SINUMERIK

Hyödynnämme tunnettua ja luotettavaa Siemensin Sinumerik- teknologiaa erityisesti Sinumerik 840D sl, Sinumerik 828 D sekä Sinumerik 808 -ohjauksilla. Sinumerik-ohjauksilla on pitkä elinkaari ja hyvät huolto- ja kunnossapitopalvelut globaalisti laajalta toimittajaverkostolta.

  • Sinumerik CNC-ohjaukset
  • Simatic logiikat
  • Simotion ja Sinamics liikkeenohjaukset

Siemens-ratkaisut

Osaamisemme kattaa Siemensin teollisuusautomaation ratkaisut automaatiokonseptin suunnittelusta yksittäisten toimintojen toteutukseen.

  • Simatic logiikat
  • Käyttöliittymät
  • Servo- ja taajuusmuuttajakäytöt

Turvallistaminen

Tarjoamme konedirektiivin vaatimusten mukaisia työstökoneiden, valmistussolujen ja konelinjojen turvallistamis-, riskianalyysi- ja CE-merkintäpalveluja. Toteutamme asiakkaan puolesta tai yhdessä asiakkaan kanssa koneuusinnan vaatiman riskianalyysin ja mahdollisen CE-merkintäprosessin. Kokeneet suunnittelijamme auttavat arvioimaan tarvittavat turvallistamistoimet ja suunnittelevat kustannustehokkaan ja luotettavan ratkaisun.

Haluatko lisätietoa ratkaisuistamme? Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kysy lisätietoja!

  • Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että voimme tallentaa tietosi markkinointi- ja sidosryhmärekisteriimme. Voit lukea lisätietoja rekisterin käytöstä tietosuojaselosteestamme.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Comatec Automation Finland

Tero Kosonen

Automation Solutions

CEO

+358 50 443 2676

Comatec Automation Finland

Mika Peltola

Automation Solutions, Mechanical Engineering, Industrial Automation

Business Unit Manager

+358 40 195 1003

Comatec Automation Finland

Timo Turkia

Automation Solutions, Process Industry Automation

Business Unit Manager

+358 40 053 9072