Comatec Alihankinta-messuilla 26.–28.9.2023

Comatec on mukana Alihankinta-messuilla

Suomen johtava teollisuuden messutapahtuma Alihankinta järjestetään tuttuun tapaan Tampereella syyskuun viimeisellä viikolla.  Messujen teema, “Globally Local” kuvastaa hyvin myös Comatec-konsernin toimintaa, palvelemmehan me asiakkaita sekä paikallisesti että maailmalla. Olemme paikalla messuosastollamme E 120 tiistaista torstaihin 26.–28.9.2023.

Osastoltamme löytyy osaamista ja asiantuntijoita eri toimialojen tarpeisiin. Edustettuina ovat muun muassa mekaniikka-, sähkö-, automaatio- ja ohjelmistosuunnittelu sekä kattavat asiantuntijapalvelumme, kuten turvallisuus ja vaatimustenmukaisuus sekä projektijohtamis- ja SITE-palveluja esittelevä Comatec Project Services.

Comatec Ruth Keisala ja Toni Ollikka  Comatec on mukana messujen ohjelmassa: tule kuuntelemaan puheenvuoromme “Kyberturvallisuuden huomioiminen koneenrakentamisessa” Heat Stagelle ke 27.9. klo 10:00. Ruth Keisalan ja Toni Ollikan puheenvuorossa selviää muun muassa miten koneenrakentajan tulee huomioida olemassa olevat ja edelleen kehittyvät kyberturvallisuuteen liittyvät vaatimukset ja miten kyberturvallisuus kannattaa huomioida koneen koko elinkaaren aikana. Turvallisuusasiantuntijat ovat tavattavissa myös osastollamme.

Asiallisen asian vastapainoksi pääset myös pyörittämään onnenpyörää, tietysti mukavin palkinnoin!

Sisäänpääsy messuille on ilmainen rekisteröitymällä ennakkoon >> tästä rekisteröitymään.

Nähdään Alihankinnassa!