Comatec Group on ostanut Deemec Oy:n

Comatec Groupin emoyhtiö Insinööritoimisto Comatec Oy on 19.6.2019 tehdyllä kaupalla ostanut Deemec Oy:n koko osakekannan. Ostetun yrityksen liikevaihto on 2,4 M€ ja se työllistää 30 henkilöä Suomessa ja kahdeksan henkilöä Romaniassa.

Kauppa vahvistaa Comatec Groupin teknologiateollisuuden suunnittelupalvelujen toimituskykyä ja markkina-asemaa erityisesti Uudellamaalla. Kaupan myötä Comatec Group ja Deemec Oy yhdessä muodostavat asiakaskunnalleen entistä laajemman palvelujen kokonaistarjonnan.

Kauppa on osa Comatec Groupin kasvu- ja kansainvälistymisstrategian toteuttamista. Kaupan jälkeen Comatec Group työllistää yli 600 asiantuntijaa neljässä maassa Suomessa, Puolassa, Romaniassa ja Virossa.Insinööritoimisto Comatec Oy on teknologiateollisuuden ja koneenrakennuksen asiantuntija, joka tuottaa suunnittelu-, projektinhallinta- ja asiantuntijapalveluja usealle eri toimialalle. Yhtiö on osa Comatec Groupia, joka työllistää yli 600 ammattilaista 20 paikkakunnalla Suomessa, Puolassa, Romaniassa ja Virossa.

Deemec Oy on perustettu vuonna 2011 ja se palvelee Hyvinkäältä ja Romaniasta käsin sekä Uudenmaan että Hämeen teollisuusyrityksiä pääosin mekaniikkasuunnittelun konsulttitoimistona. Täydentävinä palveluina Deemec Oy tarjoaa sähkö- ja automaatiosuunnittelua sekä 3D-visualisointia.Lisätietoja:

Aulis Asikainen
Konsernijohtaja
Comatec Group
puhelin: 0400 504 021
aulis.asikainen@comatec.fi

Marko Pennanen
Toimialajohtaja
Industrial Production Systems – Industrial and Marine
Comatec Group
puhelin: 050 356 9331
marko.pennanen@comatec.fi

Sami Rajala
Toimitusjohtaja
Deemec Oy
puhelin: 050 531 9995
sami.rajala@deemec.fi