Comatec Group Teknologia 17 -tapahtumassa

Comatec Group osallistui Teknologia 17 -tapahtumaan Helsingin messukeskuksessa 10. – 12.10.2017. Pohjoismaiden suurin teollisuustapahtuma esitteli uusimmat teknologiat, koneet, laitteet, tuotteet ja palvelut. Teknologia 17 -messut toivat yhteen suuren joukon johtavia teknologiayrityksiä. Tänä vuonna tapahtumassa oli huikeat 14 430 kävijää.

Olimme mukana Teknologia-messujen Elkom-osastolla, jossa esittelimme erityisesti Comatec Groupin palveluista elektroniikkatuotteiden kehitys- ja ohjelmistoratkaisuja.

– Tekniikan harrastajana on inspiroivaa nähdä, miten teollisuuden megatrendi IoT on otettu mukaan innovatiivisiksi uusiksi ratkaisuiksi. Monet uudet datakäyttöiset liiketoimintamallit ovat nähneet päivänvalon. Silti teollisuus on vasta alussa massiivisen mittakaavan digitalisoinnissa, Microteam Oy:n myyntipäällikkö Janne Virta toteaa.

– Tänään luomme ratkaisuja yritysten tuottavuuden ja ylläpitoprosessien parantamiseksi tai esimerkiksi luomme hajautettuja tuotteita, jotka mahdollistavat uusien arvojen luomisprosessin. Niin arvokkaita kuin nämä ratkaisut ovatkin tänään, olemmeko vasta luomassa pohjaa tuleville sovelluksille?

– Gartnerin tulevaisuuden ennusteissa tekoäly on ykköstrendi, joka muovaa alan tulevaisuutta ja sovellusten ennustetaan yleistyvän nopeammin kuin mitä voimme koskaan kuvitella. Konenäkösovellukset ja robotiikka ovat olleet jo pitkään merkittäviä trendejä. Kun huomaamme, kuinka nopeasti tekniikka menee eteenpäin, voimme olettaa, että maailma tulee muuttumaan paljon. On erittäin mielenkiintoista nähdä, kuinka pitkälle teknologia kulkee lähivuosina ja millaisia uusia innovaatioita saamme luoda asiakkaidemme kanssa.