Comatec Groupille uusi toimipaikka Poriin

Comatec Group laajentuu Satakuntaan ja avaa konserniin kuuluvalle tytäryhtiölle Oucons Oy:lle uuden toimipaikan Poriin. Muut Ouconsin toimistot sijaitsevat Oulussa ja Kankaanpäässä.

Comatec Group näkee Porin ja Rauman seudun erittäin potentiaalisena ja positiivisesti kehittyvänä alueena, missä on pitkät konepajateollisuuden perinteet ja vahva alan osaaminen. Porin toimipiste avataan liikekeskus Puuvillaan osoitteeseen Pohjoisranta 11. Liikekeskuksen omistaja remontoi vanhaan kehräämöön nykyaikaiset, vaatimuksiamme vastaavat toimitilat. Uuden toimipisteen avaamisen myötä aloitetaan työntekijöiden rekrytointi syksyn aikana. Toimipisteen vetäjäksi ja liiketoimintapäälliköksi on nimitetty 7.8.2017 alkaen Timo Viljanen.

Oucons Oy kuuluu Comatec Groupin Material Handling Solutions -toimialaan. Toimistot Satakunnan alueella, Porissa ja Kankaanpäässä, palvelevat samalla myös muita Comatec Groupiin kuuluvia toimialoja. Uusi toimipaikka vahvistaa Satakunnan teknologiateollisuudelle suunnattua palvelutarjontaamme materiaalinkäsittelyjärjestelmien lisäksi myös automaatio-, kone- ja laitossuunnittelussa. Laajentuminen Poriin on osa Comatec Groupin vahvaa kasvustrategiaa.

Comatec Group on kasvava ja kehittyvä mekaniikka-, sähkö- ja automaatiosuunnittelua sekä asiantuntija- ja projektinhoitopalveluita tarjoava konserni. Työllistämme noin 500 henkilöä yli 20 paikkakunnalla Suomessa sekä Virossa, Puolassa, Ruotsissa ja Intiassa.

Lisätietoja:

Timo Viljanen
Liiketoimintapäällikkö
Oucons Oy, Pori
Puh. 040 485 9140

Sami Luhtaanmäki
Toimitusjohtaja
Oucons Oy
Puh. 0400 542 547