Fimecon Oy:n suunnitteluliiketoiminta Comatec Groupille

Comatec Groupiin kuuluvat Oucons Oy ja Rantotek Oy ovat tehneet liiketoimintakaupan Fimecon Oy:n kanssa.

Rantotek Oy osti liiketoimintakaupalla Fimecon Oy:n Varkauden liiketoiminnot ja Oucons Oy osti Fimecon Oy:n Kuopion liiketoiminnat. Fimecon Oy:n Varkauden toiminnoista siirtyy 6 henkilöä Rantotekiin ja Kuopion toiminnoista 6 henkilöä Ouconsiin. Työntekijät siirtyvät vanhoina työntekijöinä Comatec Groupiin vuosilomavastuineen.

Liiketoimintakauppa toteutettiin keskiviikkona 29.12.2021 Tampereella. Liiketoiminnot siirtyvät Comatec Groupiin 1.1.2022. Integraatiot tehdään tammi- ja huhtikuun välisenä aikana.

Kauppa vahvistaa Comatec Groupin Kuopion ja Varkauden liiketoimintoja ja tukee kasvustrategiaamme. Rantotekin puolelle saamme vahvistusta energia- ja prosessiteollisuusosaamiseen ja Ouconsin puolelle kone- ja laitesuunnitteluun sekä kuljetinjärjestelmien suunnitteluun”, toteaa Comatec konsernin toimitusjohtaja Aulis Asikainen.

Lisätietoja kaupasta antaa Rantotekin toimitusjohtaja Jouni Tuononen, jouni.tuononen@rantotek.fi p. 0400166435,
Ouconsin toimitusjohtaja Teppo Hiltunen, teppo.hiltunen@oucons.fi p.0447872606 ja
Comatec Groupin toimitusjohtaja Aulis Asikainen, aulis.asikainen@comatec.fi p. 0400504021 sekä
Fimecon Oy:ltä Aki Maaranen, aki.maaranen@fimecon.fi p. 040 702 4809 ja
Juho Majuri, juho.majuri@fimecon.fi p. 040 480 1348.

Fimecon Oy on suunnittelu- ja konsultointipalveluja teollisuudelle tarjoava yritys. Asiakkaat koostuvat kone- ja laitostoimittajista sekä tuotanto-, prosessi- ja energiateollisuuden laitoksista,
joille tarjotaan suunnittelu- ja konsultointipalveluita.