Joulumielellä lasten hyväksi

Comatec Jouluhyväntekeväisyys

Comatecin henkilöstön ja yhteistyökumppaneiden joulumuistamisiin varattu summa lahjoitetaan tänäkin vuonna hyväntekeväisyyteen. Marraskuussa henkilöstön kesken järjestetyssä äänestyksessä kohteeksi valikoitui Pelastakaa lapset ry.

Teemme lahjoituksen Pelastakaa Lapset ry:lle siten, että puolet lahjoituksesta ohjataan kotimaan joulukeräykseen vähävaraisten lapsiperheiden hyväksi ja puolet Ukrainaan, jossa sen kohteena ovat sodasta kärsivät lapset ja perheet.

Anna lahjaksi tulevaisuus – joulukeräys: Suomessa elää yli 120 000 lasta vähävaraisissa perheissä ja määrän pelätään kasvavan. Lahjoittajien tuella näille lapsiperheille jaetaan ruoka-apua, harrastustukea ja oppimateriaalitukea. Lisäksi tuen avulla tehdään nuorten syrjäytymistä ehkäisevää työtä.

Ukrainan sota: Pelastakaa Lapset on toiminut Ukrainassa vuodesta 2014 lähtien ja jatkaa avun toimittamista lapsille ja heidän perheilleen. Lahjoituksen avulla toimitetaan sodasta kärsiville hätäapua, kuten ruokaa, vettä ja vaatteita ja huolehditaan lapsista, jotka ovat joutuneet eroon vanhemmistaan.

Toivotamme koko henkilöstön voimin lämmintä joulumieltä asiakkaillemme, yhteistyökumppaneillemme ja muille sidosryhmillemme!