Insinööritoimisto Metso Oy sulautuu Comatec Automation Oy:öön 1.1.2020

Comatec Automation

Comatec-konserni vahvistaa automaatioliiketoimintaan keskittynyttä Comatec Automation Oy:tä konsernin sisäisin yritysjärjestelyin ja organisaatiomuutoksin. Imatralla ja Lappeenrannassa toimiva Insinööritoimisto Metso Oy sulautuu vuodenvaihteessa Comatec Automation Oy:öön, ja Metson liiketoiminta jatkuu tämän jälkeen osana Comatec Automation Oy:n liiketoimintaa. Suunnittelusopimukset siirtyvät Comatec Automation Oy:lle.

Muutoksen tavoitteena on vahvistaa Comatec-konsernin toimintaa erityisesti Kaakkois-Suomen alueella, tarjota kokonaisvaltaista osaamista yhtenäisen brändin alla sekä selkeyttää eri yhtiöihin hajautettuja palveluja kaikkien sidosryhmien kanssa.

”Muutos on osa Comatec-konsernin toimialojen kehittämisen strategiaa, ja muutoksella pyritään entistä kattavampaan myynnin ja osaamisen keskittämiseen, laajempaan asiantuntijapalvelujen ja projektien tarjontaan ja hallitumpaan asiakkaiden tarpeisiin vastaamiseen”, perustelee sulautumista Insinööritoimisto Metson toimitusjohtaja Esko Seppänen.

Toiminta Comatec Automation Oy:ssä vuoden 2020 alusta alkaen

Comatec Automation toimii 1.1.2020 alkaen Imatralla ja Lappeenrannassa. Yhtiön toimitusjohtajana toimii Tero Kosonen. Sekä entisen Insinööritoimisto Metson että Comatec Automationin postiosoitteet säilyvät toistaiseksi ennallaan. Comatec Automationin yhteyshenkilöt ovat yhteydessä asiakkaisiin mahdollisiin juridisiin sopimusmuutoksiin tai yhtenäistämisiin liittyvissä asioissa.

Kaikkien Comatec Automation Oy:ssä työskentelevien sähköpostiosoitteet ovat 1.1.2020 alkaen muotoa etunimi.sukunimi@comatec.fi.

 

Lisätietoja:

Tero Kosonen
Toimitusjohtaja
Comatec Automation Oy
Puhelin 050 443 2676

Esko Seppänen
Toimitusjohtaja
Insinööritoimisto Metso Oy
Puhelin 0400 948 829

Miikka Riittinen
Toimialajohtaja, Automation Solution
Comatec Group
Puhelin 040 860 1670