Onnenpyörä pyörii Teknologia-messuilla Helsingissä marraskuun ensimmäisellä viikolla

Comatec Teknologia-messuilla

Olemme paikalla messuosastollamme 6e89 tiistaista torstaihin 7.–9.11.2023. Osastoltamme löytyy osaamista ja asiantuntijoita eri toimialojen tarpeisiin. Edustettuina ovat muun muassa mekaniikka-, sähkö-, automaatio- ja ohjelmistosuunnittelu sekä kattavat asiantuntijapalvelumme, kuten turvallisuus ja vaatimustenmukaisuus sekä projektijohtamis- ja SITE-palveluja esittelevä Comatec Project Services.

Kerromme mielellämme myös avoimista työpaikoistamme ja erilaisista opiskelijoille tarjolla olevista yhteistyömahdollisuuksista.

Comatec on mukana myös Teknologia-messujen ohjelmassa:

Tiistaina 7.11. olemme mukana Tulevaisuuden työnantaja -opiskelijapäivässä ja mukana Robotics Stagella kerrottavissa Uratarinoissa klo 10.40 alkaen.

Keskiviikkona 8.11. klo 15 kuulet puheenvuoromme “Energiatehokkaat ja älykkäät hydraulijärjestelmät suunnittelijan näkökulmasta”. Finnish Fluid Power Association FRPA ry:n isännöimän lavan teemaan liittyen esityksessä avataan esimerkkiprojekteja ja niissä sovellettuja teknologioita, joilla parannetaan järjestelmien energiatehokkuutta ja ohjattavuutta.

Asiallisen asian vastapainoksi osastollamme pääset myös pyörittämään onnenpyörää, tietysti mukavin palkinnoin!

Sisäänpääsy messuille on ilmainen rekisteröitymällä ennakkoon >> tästä rekisteröitymään.

Nähdään Teknologia-messuilla!