Comatec ostaa Cadring Groupin

Comatec Groupin emoyhtiö Insinööritoimisto Comatec Oy on 7.12.2016 tehdyllä kaupalla ostanut Cadring Groupiin kuuluvien Cadring Oy:n ja Cadring Sweden AB:n koko osakekannat, enemmistön Microteam Oy:n ja puolalaisen Cadring Polska Sp. z o.o.:n osakekannasta sekä 50 % Cadring Indian osakekannasta. Ostettujen yhtiöiden vuosiliikevaihto on yhteensä noin seitsemän miljoonaa euroa ja työntekijöitä on yli 130.

Kaupan myötä Comatec Groupin osaaminen vahvistuu erityisesti työkoneiden, tuotantolaitteiden sekä hyötyajoneuvojen kokonaisvaltaisessa suunnittelussa. Yritysostokokonaisuus on merkittävä osa Comatec Groupin strategian mukaista kasvua ja kansainvälistymistä. Kaupan tuloksena Comatec Groupin liikevaihto nousee 35 miljoonaan euroon vuonna 2017. Henkilömäärä kasvaa 500 työntekijään ja toimipisteitä on viidessä maassa.

Comatec Groupin tarjonta erityisesti hyötyajoneuvojen suunnittelussa ja teollisessa elektroniikassa kasvaa ja konserni pystyy tarjoamaan asiakkailleen entistä kattavampia palvelukokonaisuuksia. Kauppa vahvistaa Comatec Groupin sulautettujen järjestelmien, robotiikan ja ohjelmistokehityksen osaamista, tarjoten laajemmat mahdollisuudet IoT-teknologioiden ja sähköajoneuvojen kehittämiseen.