Comatec vahvistaa toimintaansa Ruotsissa

Comatec Sweden

Comatec toteuttaa strategiansa mukaista pitkän tähtäimen suunnitelmaa kasvusta ja kansainvälistymisestä laajentamalla liiketoimintaa paikallisesti Ruotsiin. Comatec Sweden Ab:n ensimmäinen toimipiste sijaitsee Göteborgissa, jossa Comatecilla on jo olemassa olevaa asiakaskuntaa. Yhtiön toimitusjohtajana aloittaa Anders Rohdin, jolla on pitkä kokemus asiantuntijapalveluiden kehittämisestä vastaavilta markkinoilta.

”Comatec on tehnyt pitkään vientiä Ruotsiin ja siellä on paljon meille sopivaa asiakaskuntaa, jota haluamme palvella vielä paremmin,” kertoo Comatec Mobilityn toimitusjohtaja Petri Leino.

”Alalla, jolla kilpailu on kovaa, lähipalvelu on todellinen kilpailuetu,” Leino jatkaa.

Erityisesti sähköistyvä liikenne ja työkoneet ovat Comatecia kiinnostavia toimialoja. Lisäksi Ruotsissa on paljon Comatecille sopivia teknologia-asiakkaita, joille Comatecin tarjonnalla ja laajalla osaamisella on käyttöä. Itse asiassa monet Comatecin suomalaisista asiakkaista ovat ruotsalaisia yhtiöitä ja on mahdollista löytää synergiaetuja maiden välillä.

“Olen kiitollinen tästä mahdollisuudesta päästä toden teolla aloittamaan Göteborgista Comatecin liiketoimintaa Ruotsissa,” sanoo Anders Rohdin.

Comatec Swedenin toiminta painottuu alkuvaiheessa erittäin vilkkaaseen hyötyajoneuvoteollisuuteen, jossa on meneillään nopea muutos sähköisiin ja autonomisiin ajoneuvoihin.

“Luvassa on hauskoja ja haastavia toimeksiantoja ja projekteja teknologian eturintamassa maailman johtavien asiakkaiden kanssa. Odotan innolla, että pääsen aloittamaan toimintaa ruotsalaisella twistillä ja hyödyntämään Comatecin synergiaetuja ja vahvaa selkärankaa sekä Suomessa että muissa toimipisteissämme Euroopassa”, Anders Rohdin jatkaa.

Suomessa laajasti toimivalla Comatecilla on jo toimipisteet myös Virossa, Puolassa ja Romaniassa.

 

Lisätietoja

Petri Leino, CEO, Comatec Mobility Oy; p. +358 40 555 8789. petri.leino@comatec.fi
Anders Rohdin, CEO, Comatec Sweden Ab; p. +46 733534264, anders.rohdin@comatecgroup.se

Comatec Mobility Finland

Petri Leino

CEO

+358 40 555 8789

Comatec Sweden Ab

Anders Rohdin

CEO

+46 733534264