Comatecissa huomioitiin pitkään konsernissa työskennelleitä

Comatec Groupin palvelusvuosijuhla pidettiin 1.4.2022 Tampere-talossa. Comatecin toimitusjohtaja Aulis Asikainen luovutti henkilökohtaiset pronssiset laatat 30 vuotta konsernin palveluksessa olleille. Tammilevyyn istutettuun pronssilaattaan on syövytetty teksti ja valokuva saajasta.

Suomen Yrittäjien ansioristillä palkittiin työntekijät, joilla tuli vuoden 2020 ja 2021 aikana täyteen 20 tai 10 vuotta konsernin palveluksessa. Hallituksen puheenjohtaja Kari Ollila jakoi palkittaville kunniakirjat. Ansioristit ojensi Suomen Yrittäjien johtaja Harri Jaskari.

Juhlapuheessaan Harri Jaskari toi esiin, miten poikkeuksellisia ja sitoutuneita henkilöitä palkittavat ovat ajassa, jossa työsuhteet kestävät vain muutamia vuosia.

”Comatec on myös poikkeuksellinen yritys suomalaisessa yrityskentässä, ja tällaisia vahvan kasvun yrityksiä tarvitaan lisää. Maailmantilanne on haastava, ja yritykset tarvitsevat entistä enemmän yhteistä mietintää tulevaisuuden suunnasta ja kasvumahdollisuuksista. Uskon, että teillä Comatecissa luodaan näistäkin haasteista uusia mahdollisuuksia,” Harri Jaskari totesi.

Kiitossanat palkittavien puolesta lausui Teppo Hiltunen, joka toi esiin sitä, miten arvokas asia pitkät työsuhteet ovat niin työnantajalle kuin työntekijällekin.

Ensimmäiset huomionosoitukset annettiin vuonna 1989 ja niitä on vuosien varrella jaettu yli 200 Comatecin työntekijälle. Ansioristillä palkittavia oli nyt yhteensä 39 henkilöä, joista 8 henkilöä palkittiin 20 vuoden työsuhteesta ja 31 henkilöä 10 vuoden työsuhteesta.

Lämpimät onnittelut palkituille merkittävästä työurasta ja sitoutumisesta Comatec Groupiin.

Eturivissä 30 vuotta talossa olleet (keskellä toimitusjohtaja Aulis Asikainen), keskirivissä 20 vuotta työskennelleet ja takana 10 vuoden rajapyykin ylittäneet työntekijät.