Deemec Oy sulautui osaksi Comatec Industrial and Marine Oy:tä

Deemec Oy sulautui osaksi Comatac Industrial and Marine Oy:tä

Comatec-konserniin kuuluva Deemec Oy sulautui Comatec Industrial and Marine Oy:öön 1.7.2022. Molemmat yhtiöt ovat konsernin emoyhtiön Insinööritoimisto Comatec Oy:n 100 %:sti omistamia tytäryhtiöitä. Deemec Oy on kuulunut Comatec-konserniin kesäkuusta 2019 alkaen.

Deemec Oy:n Romaniassa toimiva tytäryhtiö Deemec Oy s.r.l siirtyy sulautumisen yhteydessä Comatec Industrial and Marine Oy:n 100 %:sti omistamaksi tytäryhtiöksi.

Yhtiöiden sulautumisella tavoitellaan konsernirakenteen yksinkertaistamista, liiketoiminnan ja hallinnon tehostamista sekä markkinointiviestinnän yhtenäistämistä. Yhtiöt toimivat samalla markkina-alueella pääkaupunkiseudulla ja sen lähiympäristössä tarjoten palveluja teollisuuden tuotantolaitteiden, meriteollisuuden laitteiden ja laivojen suunnitteluun. Sulautumisen myötä voimme tarjota ja toimittaa myös näille asiakastoimialoille entistä laajempia palvelukokonaisuuksia.

Sulautuminen ei vaikuta asiakkaiden toimeksiantojen suorittamiseen. Deemec Oy:n henkilöstö jatkaa vanhoina työntekijöinä Comatec Industrial and Marine Oy:n palveluksessa.

 

Lisätietoja

Sami Rajala, toimitusjohtaja, Deemec Oy; 1.7.2022 alkaen sami.rajala@comatec.fi

Marko Pennanen, toimitusjohtaja, Comatec Industrial and Marine Oy, marko.pennanen@comatec.fi

Comatec Industrial and Marine Finland

Marko Pennanen

CEO

+358 50 356 9331

Comatec Industrial and Marine Finland

Sami Rajala

Mechanical design

Business Unit Manager

+358 50 531 9995