Muutoksia Comatec Automation Oy:ssä

Osa Insinööritoimisto Comatec Oy:n liiketoimintayksiköistä osaksi Comatec Automation Oy:tä

Comatec -konserni vahvistaa automaatioliiketoimintaan keskittynyttä Comatec Automation Oy:tä konsernin sisäisin yritysjärjestelyin ja organisaatiomuutoksin.

Emoyhtiö Insinööritoimisto Comatec Oy:n Industrial Automation ja IoT Solutions -liiketoimintayksiköt siirtyvät osaksi Comatec Automation Oy:tä 1.4.2020. Yksiköiden liiketoiminta jatkuu tämän jälkeen osana Comatec Automation Oy:tä.

Muutoksen tavoitteena on vahvistaa Comatec-konsernin automaatioliiketoimintaa ja tarjota asiakkaille entistä kattavammin palveluja yhtenäisen brändin alla. Samalla konsernissa selkeytetään eri yhtiöihin hajautettuja palveluja ja vastataan asiakkaiden tarpeisiin keskittämällä toimialan osaaminen yhteen yhtiöön.

Toiminta Comatec Automation Oy:ssä 1.4.2020

Muutoksen myötä käynnissä olevat projektit ja niihin liittyvät sopimukset siirtyvät Comatec Automation Oy:lle. Toimeksiantojen toimittaja ja laskuttaja on 1.4.2020 alkaen Comatec Automation Oy. Asiakkuus- ja/tai projektivastaavat ovat tarvittaessa yhteydessä asiakkaisiin juridisiin sopimusmuutoksiin tai yhtenäistämisiin liittyvissä asioissa.

Comatec Automation Oy toimii 1.4.2020 alkaen Tampereella, Imatralla ja Lappeenrannassa. Yhtiön toimitusjohtajana toimii Tero Kosonen.

Kaikkien Comatec Automation Oy:ssä työskentelevien sähköpostiosoitteet ovat jatkossa muotoa etunimi.sukunimi@comatec.fi. Liiketoimintayksiköiden postiosoitteet säilyvät toistaiseksi ennallaan.

Comatec Automation Oy:n Y-tunnus on 2688508-9.

Lisätietoja tarvittaessa omalta yhteyshenkilöltäsi.

 

Yhteistyöterveisin,

Tero Kosonen
Toimitusjohtaja
Comatec Automation Oy
tero.kosonen@comatec.fi
Puh. 050 443 2676

Miikka Riittinen
Toimialajohtaja, Automation Solutions
Comatec Group
miikka.riittinen@comatec.fi
Puh. 040 860 1670