Savon Konesuunnittelun Oy:n liiketoiminta Oucons Oy:lle

Comatec Groupiin kuuluva Oucons Oy on ostanut Savon Konesuunnittelu Oy:n liiketoiminnan 1.3.2019. Kaupan mukana yrityksen kahdeksan työntekijää siirtyy ostajan palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja Hannu Tuovinen aloittaa Oucons Oy:n palveluksessa ja toimii Lapinlahden Varpaisjärven toimipaikan liiketoimintapäällikkönä.

Kauppa vahvistaa Ouconsin kuljettimiin, syöttimiin, teräsrakenteisiin ja laiterunkoihin liittyvää osaamista sekä koko Comatec Groupin materiaalinkäsittelyliiketoimintaa. Kaupan myötä yhtiö pystyy vastaamaan paremmin asiakkaiden kasvavaan suunnittelutarpeeseen ja tarjoamaan entistä kohdennetumpia suunnittelu- ja asiantuntijapalveluja materiaalinkäsittelyjärjestelmiä valmistaville toimijoille.


Oucons Oy on osa suunnittelu, projektinhallinta- ja asiantuntijapalveluja tarjoavaa insinööritoimisto Comatec Groupia. Oucons tuottaa asiantuntija-, projektinhallinta- ja asennusvalvontapalveluja sekä suunnittelee eri tyyppisiä materiaalinkäsittelyjärjestelmiä ja kuljettimia, syöttimiä, siiloja ja murskaimia ja niihin liittyviä teräsrakenteita. Oucons työllistää yli viisikymmentä asiantuntijaa neljällä paikkakunnalla Oulussa, Kankaanpäässä, Porissa ja Varpaisjärvellä.

Savon Konesuunnittelu Oy on Lapinlahden Varpaisjärvellä 2003 perustettu yhtiö, joka tarjoaa kone- ja mekaniikka-, ja teräsrakennesuunnittelua, lujuuslaskentaa ja muita kuljettimien tuotekehitykseen liittyviä asiantuntijapalveluja. Yhtiössä työskentelee yhdeksän henkilöä.

Lisätietoja:

Teppo Hiltunen
Oucons Oy, hallituksen puheenjohtaja
p. 044-7872 606
teppo.hiltunen (at) comatec.fi

Hannu Tuovinen
Oucons Oy, liiketoimintapäällikkö
p. 0400 182 794
hannu.tuovinen (at) comatec.fi